Bästavän

Älskar dig bästa vän!


Vill tillbaka till USA

 
haha jag i Miami 2010 haha vad liten jag va då! Men jag vill verkligen åka till Miami igen för jag sakna våra kompisar som bor där jättemycket och så är det så varmt och skönt där. Dom tre första  bilderna är från den här sommaren i LA det va jätteskul där med fast det är bättre väder i Miami.

savages

 
Igår var jag på bio med Elin och såg Savages, jag tycker att filmen var jättebra och spännande fast det var också väldigt våldsam tycker jag men den är iallafall verkligen värd att se!

Sjuk

Idag är jag hemma från skolan för att jag har feber och ont i halsen, jag var hemma igår med men jag orkade inte blogga...jag låg typ helt död i soffan, fast idag mår jag bättre. Men jag gör inget speciellt nu kollar på tv och pluggar lite men jag bloggar mer senare


snyggt till vintern

 
Jag har ju ett par svarta hunters så dom kommer jag nog andvända i vinter, Uggs har jag också så dom kommer jag nog andvända ganska mycket. En Moncler jacka vill jag köpa dom är skitsnygga tycker jag fast dom är väldigt dyra... Sen den där vita stickade trjöjan från hollister vill jag också köpa.

igår

Igår var jag och handlade med min mamma och sen på kvällen träffade jag min bästa kompis som har ledgat  sjukhus inne på i 5 dagar så det va ju kul att få träffa henne, har saknat henne jätte mycket.
Jeans: Salt, Långärmad vit tröja från Hollister, Bare minerales: Åhlens, Linne: Hollister 
Och så fixade jag mina naglar haha lite spontant sådär jag och mamma gick förbi och mamma tyckte att jag borde fixa mina naglar.

X-factor

I fredags va jag pp X-factor med Filippa och det à jätte kul vi satt längst fram och sen så fick vi några speciella platser då Isak sjöng för oss det va lite coolt tycker jag... Vi ska försöka få biljetter igen för att det är mycket roligare att vara där och se allt live än att kolla på tv. Men vem hejar ni på? Jag hejar som sagt på Isak!


friday

yes antligen!

trååk

idag har jag inte gjort mycket alls jag har bara vart i skolan och sen på träning och på kvällen så följde jag med min mamma ut med miin hund Fridolf.... så jag har haft en ganska tråkig dag! Men imorn är det fredag yeeey och jag ska på x-factor med Filippa så det kommer bli kul och sen ska hon sova här tror jag.

Förlåt

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men jag har typ inte haft tid att blogga för idag var det ju skola och jag hade matteprov hehe det va inte så kul fast sen efter skolan så åkte jag och Ida hem till Linda och käkade och sen spelade FIFA <3 när jag kom hem så pluggade jag och nu ska jag duscha. Juste så firade vi Ida som fyllde år igår så vi hade det lite mysigt och käka tårta


chilling

kom precis hem från min träning och nus ak jag vänta på Elin som ska komma hit och vi ska äta paj och plugga lite tror jag ifall vi hinner/orkar haha. Men idag har jag varit med Elin och Johannes, vi va hemma hos mig och så och sen så hade jag träning. Men imorn är det skola så jag får väl gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar 

Hunters

Vilka hunters är snyggast? jag har redan ett par svarta men jag vill verkligen ha ett till par med jag har beslutångest om vilka som är snyggast, jag tycker båda är väldigt snygga fast dom rosa kanske blir lite svåra att metcha till kläder och så... Men skriv vilka ni tycker är snyggast 

Bilder från idag...

Här är några bilder på mig från idag. Idag va jag ju som sagt med Vicki och sen träffade jag Elin en stund innan hennes träning och nu ska jag snart kolla på solsidan och sen kanske Elin ska sova hos mig.

dagens planer

Idag ska jag träffa min kompis Vicki som jag inte har träffat på länge så det ska bli kul, sen ska jag träffa Elin på kvällen och vi får se vad vi hittar på .... Men imorn har jag sudiedag så jjävla skönt!! 
en väldigt gammal bild på mig och Vicki fast haha det va typ den senaste som vi tog....

Lunch med Linda

Haha träningen va tydligen inställd aå jag och Linda åkte till stan och åt lunch och sen ikväll så ska vi träffa Elin taggataggatagga


Dansträning

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till min dansträning som ligger i Solna så det kommer ta ett tag att åka dit, men jag ska iallafall möta Linda i Solna vid fyra och sen efter träningen ska jag träffa min bästii Elin


Beauty and a beat

 
 
Justin biebers nya video!! Jag tycker att den är sjukt bra, jag tycker att det är kul att det är han som filmar det blir liksom mycket roligare!!

Friade mamma lite

Vi firade min mamma lite idag för hon fyllde år förra helgen men hon åkte iväg till Italien så vi fick fira henne idag och vi åt sushi och sen tårta till efterrätt, nu kollar vi på xfactor haha vi hejar på ISAK!!!


Filippa

Idag har jag vart hemma hela dan och sen kom filippa hem till mig, vi åt och sen så kollade vi på gossip girl och harry potter haha och nu så ska vi snart gå hem till Filippa och hämta saker för att hon ska sova här :) 
sen så ska vi kolla på x-factor 

Gooodnatt

Godnatt alla. Imorn ska jag inte heller till skolan för att jag fortfarande har ont i magen... Såå jag kommer typ döööö hemma, asså jag har seriöst typ ruttnat bort hela veckan...


Yeeey presenter!!

Min mamma kom hem från Italien idag och hon hade med sig lite presenter hem


wanted

Här är några fina saker som jag villha från juicy couture. Jag älskar verkligen armbanden dom är så jävla snygga! fast dom är ganska dyra också så då får väl jag börja spara pengar så att jag kan köpa allt! 

Gossip girl galen!

  • Jag älskar verkligen Gossip girl!! det är en sjukt bra serie och jag rekomenderar er verkligen att kolla på den om ni inte redan gör det! När jag kollar på gossip girl så vill jag verkligen att mitt liv ska vara som deras är i filmen, såhär väldigt mycket drama och mycket shoppig dom har liksom alldrig tråkigt åhhhh asså jag önskar att jag levde i en sån värld! 

Sjuk

Jag är fortfarande sjuk så jag ska vara hemma idag från skolan :( om jag ska vara ärlig så saknar jag skolan.... Men nu ska jag iallfall gå ut med min hund en stund och sen ska jag typ bara kolla på Tv och plugga lite.

godnatt

Har precis pratat med min bästa kompis på telefon ett tag nu och nu ska jag sova. 
älskar dig bästa vän! eller vänta du är inte min vän!!!
du är min syster, även fast vi bråkar ibalnd så löser vi alltid det! Du är min illa störda amigo kärlek till dig

Allt som har hänt under tiden

Jag va i USA på sommarlovet 
Det va jätteroligt i USA. Vi shoppade ganska mycket och åkte runt i olika städer 
jag har börjat i en ny skola 
och min hamster dog :( 
haha det låter som att jag har ett jätte tråkigt liv 

börja blogga igen!!

Hej jag ska börja blogga igen :) och som ni kanske har märkt så har jag lagt upp massa bilder men det va bara bilder som jag sedan la upp på instagram, men nu ska jag börja blogga igen och vi får se hur länge det håller 

R.I.P bulldozer


RSS 2.0