Bildprojekt

Jag behövde göra en parafras på en bild idag och Felicia var min lilla modell. Bilden ska typ handla om att vi tonåringar har ett ideal på hur man ska se ut (så som hon ser ut på sen vänstra sida) och sen höger sida är hur hon egentligen är fast hon inte vågar visa det för hon räknas inte som normal då. Haha så ni inte undrar om hon ser ut såhär i verkligheten.

Brunch


Bästa sättet att börja en dag på är verkligen med god mat och mysigt sällskap i solen! Nu kommer standard repliken, "idag är en bra dag" haha. Jag hoppas att ni har haft en underbar helg och  tar vara på det mysiga vädret.


Leta leta

Godmorgon på er. 
Nu ska jag och mamma åka in till stan på jakt efter en balklänning till mig. Tror inte att jag kommer hitta någon, har målat upp en bild i mitt huvud på hur jag vill att den ska se ut och jag kommer bli så himla besviken om jag inte hittar den... så typical Karro.

Mysig kväll


Bilderna beskriver min kväll. 
Först gick vi och åt sen tog vi en mysig promenad i stan med en varsin froyo. Ibland är det bra med tjejkvällar:)

Härlig dag

 
 
 
 
 
 
 
 

Cozy

Igår efter skolan så åkte jag in till stan med Elin och Ebba och kollade på lite gjes sen kom Niki och vi käkade på ett cafe med min brorsa och hans kompisar, riktigt cozy var det. Efter det så åkte jag och Nik hem till mig och gick ut med lilla Fridde, sen träffade vi mina barndomsvänner:) kvällen var riktigt cozy iallafall. Idag ska jag passa på att ta lite bilder i det här fina vädret! 


Hair hair hair

bilden är från en riktigt härlig dag i New York. Skulle inte sitta fel om man kunde spola tillbaka tiden.
 
Fast nu ska jag inte deppa allt för mycket, Sveriges väder levererar faktiskt just nu! det är så skönt att alla är så himla mycket gladare nu. Det märks verkligen att solen påverkar folks humör, vi kan ju bara ta tjejerna i min klass som exempel haha, när det är vinter är alla bittra och sura men nu när solen skiner ser man bara små söta leenden på allas läppar :D Hur som helst back to the point med bilden. Jag måste verkligen klippa mig känner jag fast jag har lite beslutångest över ifall jag ska slinga mitt hår ljusare som jag brukar göra varje vår eller om jag bara ska låta håret blekas av solen och om jag ska klippa det lite kortare som sist eller bara topparna. Oj vilket problematiskt liv jag har...

En bättre morgon


Elle gör verkligen mina dagar så mycket bättre.

Sjuka röster

 
Jag har kollat på the voice Ryssland för barn och oj... dom är så himla begåvade. Hur dom står på scen och sjunger, det är helt sjukt för att vara så himla små. Den andra tjejen har verkligen helt sjuk röst!

Zara

Fick med mig dom här söta sakerna hem från stan i torsdags. Båda är från Zara, har kollat på dom ett tag och nu är dom mina :)

Grill


Åhh vad gott det var med årets första grillning. 
Idag har jag haft ganska mycket att göra, jag har behövt hjälpa till väldigt mycket hemma. Vi ska få gäster imorgon så det var mycket som behövdes göras. Sen åkte jag också till till stan och köpte present till min kusin som fyller år imorgon. Förresten glad påks allihopa! 

Friday inspo




Inte B på sture P

Sorri för gamla bilder heheh but I have no pictures:( 
Idag var jag som sagt på ansiktsbehandling, efter det så gick jag snabbt förbi sture gallerian och drog snabbt in på Zara och köpte en söt blus och en sjal. Förresten har ni tänkt på att det är så himla stor skillnade på människor vid stureplan och typ hötorget, det känns som att någon har satt upp en stor fet jävla skylt där det står " No por people" och "bootcut som gäller" lite kul tycker jag.

Mot stan


Nu ska jag röra mig in mot stan, jag ska göra ansiktsbehandling idag. Haha det här lovet handlar om att ta hand om sig själv känner jag. Efter det ska jag nog bara hem och träna och kanske till och med vara en duktig flicka och plugga.

Spadag


Snapshots

Här är lite snapshots från denna underbara dag som inte är slut än. Det var så himla skönt att ha spadag, vi hade det supermysigt och sen fick jag en underbar massage. Idag levde jag verkligen livet! Jag har filmat lite under dagen så det kommer upp en video lite senare. 

Busy girl


Idag är mitt schema ganska fullspäckat, nu ska jag åka iväg och fixa pass, klockan 12 ska jag möta min kusin och vi ska ha spadag, vid 16 ska vi gå iväg och få massage :)))) och efter det ska jag nig träffa Klaris. Älskar när man har mycket att göra på dagarna. Jag försov mig lite imorse så jag hann inte sminka mig och nu kom jag på att jag måste ta bild till mitt pass kulkul.... Jaja världen går väll inte under för det. Hoppas att ni också har en bra dag:) 

New baby

Köpte den här superfina bikinin idag. 
Jag har varit sugen på att köpa en Missoni bikini ett tag nu och den här ser ju nästan ut som den fast 5 gånger billigare så det var ett riktigt kap. Plus att den här färgen kommer vara supersnygg när man är lite brunare :)

I <3 Chanel

Jag har använt mig utav dom här produkterna i nästan ett år och vill ge dom ett stort fett +++, Dom är verkligen hur bra som helst och är totally värda pengarna!

Tasty


Nu har jag börjat stenhårt med mitt nya hälsosamma liv, har börjat springa och äta nyttigt. Jag försöker äta fem gånger om dagen men små portioner. Fasen vad mycket godare det är att äta nyttig mat you all sould do that! 

Yellow

 

Första glassen

Idag har jag varit i stan med Filippa. Det har varit en riktigt solig och mysig dag, vi kollade runt i lite affärer, tog bilder och åt årets första glass som jag såklart behövde få med på bild :)

Todays

Klänning- Juicy couture // Kofta/Jacka- Zara // Skor- Primeboots

Söndagsfrulle


Här sitter jag och äter min härliga söndagsfrulle, solen börjar komma fram nu ich det känns som att det kommer bli en härlig söndag:) jag ska på 50 års fest på eftermiddagen och innan det måste jag hinna träna och duscha så jag känner att jag kanske borde skynda mig lite. 

Mål inför sommaren

Gå ner 4 kilo i vikt
Få en platt mage och smalre ben
Höja mina betyg 
Ta vara på livet och vara glad
Satsa mer på bloggen och öka statestiken 

Sorri


Sorri sorri för så dålig uppdatering den här veckan men jag har som sagt varit sjuk och har inte kännt att jag har så mycket intressant att skriva. Btw vill ni veta en rolig sak, igår när jag var i stan med Niki som kom det fram en randomkille till Niki och började strula med henne haha yolo.... Tänk hur långt människor kan gå för lite pengar. 

Vårmåsten

 
Vårmåste
 
 
Boyfriendjeans: Har blivit väldigt populära den sesaste tiden. supersnygga, sköna och passar nästan till allt.
Hatt: Jag tycker det är så himla coolt med hattar, vet dock inte om jag passar i det men det är iallafall ett vårmåste!
Färgade solisar: Så himla balla! Dom piffar verkligen upp en outfit. Jag är så himla nöjd med mina och vet att dom kommer användas flitigt ni i vår.
Den perfekta kappan: Kappor är verkligen så himla snyggt. Man ser så elegant ut när man har på sig det. Jag har köpt två stycken supersnygga kappor redan och är superjöjd, jag rekomenderar dig att göra desamma för dom kommer aldrig gå ut ur modet och du kommer vara superhot!
 
 

Snapshots


Bilderna beskriver iprincip hela min dag. Min storebror fyllde hela 26 år idag,  vi firade honom med en god middag och efterrätt som jag fick stå för eftersom mamsen är bortrest. Sen är jag för den mesta delen bara umgåtts med Fridde och pluggat. Börjar faktiskt känna mig mycket bättre så jag hoppas på att kunna gå till skolan på torsdag. 

Crazy hair






Inspo




Jag är en tjej som....

Är väldigt pratglad.
Jag kan vara lite envis ibland, försöker bättra på det.
Hatar att ha fel! Det går bara inte för mig. Är även väldigt dålig på att erkänna det. 
Älskar att lära känna nya människor. 
Jag tycker att jag är rolig. Jag tycker faktiskt det! Sitter ganska ofta och skrattar åt mig själv. 
Äääälskar att shoppa, köper nya saker ganska ofta. "Who ever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop" är så himla sant! Man blir ju förfan överlycklig.
Är kär i New York längtar tillbaka dit varenda sekund. Jag vet att jag kommer åka dit igen, det är ett måste!


Summer outif

 
Summer outfit
 
 
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
Såhär vill jag gå klädd i sommar.Jag är så himla kääär i den där lilla rosa balenciaga väskan, jag såg den när jag var i New York och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, synd braa att den är så himla dyr.

Supergott och superenkelt


Ikväll lagade jag och min brorsa middag och jag gjorde världens godaste efterrätt. Den är faktiskt hur enkel som helst, det ända du behöver är frysta hallon, vanilj kesella och degestivekex.

Svar på några frågor

Hur ofta gymmar du? och vart gymmar du?
Jag försöker gymma ungefär fyra gånger i veckan om inte mer. Gymmar på Friskis&svettis på Sveagvägen eller ringen. 
Vad ska du ha för balklänning?
Oj jag har inte riktigt bestämt det än... kanske är dags att böjra kolla på det hehe. Jag lovar att lägga upp bild när jag har köpt min.
Hur mycket shoppar du för i månaden? det verkar som att du har nya kläder hela tiden
Det är olika från månad till månad, vissa månader kan jag handla ganska mycket och andra så handlar jag inte alls. Men jag skulle gissa på runt 1500 kr.
Så snygga jeans! Vart är dem köpta?
Tack så mycket:) jag köpte dom inne på Abercrombie&fitch.
 
 

hatar att vara sjuk

Idag mår jag sämre än vad jag gjorde igår :( febern har stigit upp till 39 grader. Jag hatar att vara sjuk, speciellt när det är så bra väder ute. Perfekt väder för att ta lite vårbilder...Men nej jag ska bara ligga hemma och löka:(

Pearl harbor

Jag kollade nyss på filmen Pearl Harbor, jäklar vad bra den var!! Den kommer lätt med på listan av bästa filmer. Jag har suttit och gråtit ett tag nu efter filmen, haha standard Karro. 

När jag kollade på filmen kom jag och tänka på om man får vara kär i sin bästa kompis ex, vårt svenska nationella prov handlade om förbjudna känslor och jag vet att några har skrivit om just det här. Jag har suttit och grubblat på den frågan nu ett tag, får man egentligen vara det? Är det fel ifall jag går och blir kär i min bästa kompis ex? Jag skulle nog säga både ja och nej, känslor är något som man själv inte kan bestämma över men samtidigt så kan man nog hålla sig borta från situationer där någon blir sårad. För din kompis kommer förmodligen bli sårad när hon/han får reda på det. Det finns såklart olika situationer och omständigheter, jag tror inte att någon skulle göra det för att såra en annan. Men samtidigt känns det som att det redan finns någon slags ”bestfriends” regel som säger att det är absolut förbjudet… Kommer man kunna vara lika bra vänner ifall det skulle hända? Hmm det här var en svår fråga, anledningen till att jag tog upp detta var för att filmen handlar om just det här. Jag rekommenderar verkligen er att ta er dit och kolla på den här filmen!

 

En sjuk och lat karro


Jag skrev igår att jag började känna mig lite sjuk och tyvärr så har det blivit mycket värre. Jag har feber och är väldigt förskyld, känner mig helt utmattad. Jag vaknade runt klockan åtta och har legat i sängen hela dagen, har inte ens orkat göra frukost förns nu. Jag har tagit alvedon och halstabletter så jag mår mycket bättre vilket är ganska skönt för jag behöver nämligen plugga lite. 

Baka baka


Efter skolan gick jag hem till Niki och bakade haverbollar till hela klassen som vi ska äta imorgon på vår klassmiddag. 
+ Jag fick A på mitt idrottsprov, jag är såååå freaking glad!!!
- Jag har blivit riktigt förkyld... Just nu ligger jag bara i sängen med huvudvärk och ont i halsen och fryser:( 

Banana

Köpte den här skitsnygga kappan från Zara idag. Är so in love i den! Den sitter verkligen sjukt snyggt på och den är ganska ball tycker jag för den sticker ut väldigt mycket, blir kanske lite svårt att matcha med äschh det fixar jag nog :P

crazy

Jacka/ tröja -Zara // Jeans- Dr denim // Skor- Primeboots 
 

Födelsedagsfika

Nu sitter jag på mitt favoritcafe med Filippa och firar hennes födelsedag i förskott eftersom att vi inte kommer hinna träffas innan. Jag var inne på Zara innan, Gud vad dom har snygga kläder!!! Helt sick, jag vill typ ha allt där inne. Men jag köpte en skitsnygg kappa som jag visar upp lite senare. 
Atm: sitter och skriver en lista på allt jag vill köpa från Zara och lite andra affärer, lång blir den hehe...


Bajs NÄP


Jag hade precis nationelltprov i engelska, vi hade det skriftliga delen idag. Det gick så himla dåligt! Jag är verkligen missnöjd... Mitt engelskabetyg är helt kört nu:(

Äntligen

Nu har jag äntligen fått mitt efeterlängtade solpuder från Too faced. Det luktar chokload vilket är ett STORT +++ Jag beställde hem det i söndags, det gick väldigt fort att få hem den vilket var väldigt bra. Jag är så exited på att få använda den.

Gymlife


Hej och förlåt för den kassa uppdateringen! Jag har verkligen så sjukt mycket plugg den här veckan så det är prio ett. Jag har prov varje dag den här veckan så det är ju bara att plugga plugga plugga... Idag och igår var jag och gymmade efter skolan och sen när jag kom hem så pluggade jag, det är ungefär dagens planer också. Jag ska försöka blogga mer imorgon. 

RSS 2.0