Hair in the air

 

Black and white

 
 
 
 

dagen

Idag efter skolan kom Ebba och Elin hem till mig för första gången. Dom fick äntligen träffa Fridolf haha. Men vi lagade pannkakor som blev degklumpar typ och så tog vi mycket bilder, det va jättekul iaf :) Nu ska jag snart sova hah, jag är jättetrött...

en vanlig torsdag

Tröja- Vero moda // Jeans- Abercrombie&fitch
En snygg och enkel outfit blev det idag. Körade på lite outfit bilder för det var ett tag sen nu. Men hoppas att ni har en bra dag :)

lite nytt

Tröja med vingar från Kapphal, Grå T-shirt från Vero moda.
Idag efter skolan åkte jag och Elin in till stan, vägen blev mycket längre än vad den egentligen skulle varit... det var stopp mellan Globen och Medborgarplatsen så man behövde åka ersättningsbuss, vilket var väääldigt varmt och trångt. Vi skulle bara åka in en snabbis för att köpa tröjan med vingar, sen så hittade jag den andra tröjan också :) älskar båda!!
 

Vilken?

Vill verkligen köpa en Daniel Wellington klocka. Jag har tänk på det länge men nu har jag bestämt mig för att köpa en. Men alla tre är så sjukt snygga så jag vet inte vilken jag ska köpa.....

Måndag

Idag är det en ny vecka, bara fyra dagar kvar tills det blir helg... Idag var seten helt vanlig skoldag, den gick faktiskt ganska snabbt. Efter skolan fick jag skjuts hem på moppe! Haha det va jättekul, jag har inte åkt moppe på länge så det va typ fett spännande haha. Nu ligger jag hemma och kollar på tv, ska kanske plugga lite snart. Men ni får ha det så bra


mest betalda modellen

Gisele Bundchen är den mest betalda modellen i världen, hon fick ett kontrakt med Victoria secret för 173 215 000 miljoner kronor. fatta vad sjukt det är! Hon har även medverkat i filmen Djävulen bär prada. Gisele är ifrån brazilein men hon bor just nu i Boston.

Tänk hur mycket pengar hon tjänar, asså det är helt sjukt. Hon får sjukt mycket för bara Victora secret tänk allt annat hon gör.
 
 
 

Tjejkväll

Idag var jag på tjejmiddag hos Klara. Det va verkligen jättemysigt, vi hade jättekul vi satt och snackade om allt möjligt. Kvällen blev verkligen väldigt lyckad jag lärde känna nya personer som va jättegulliga.


Mitt smink


skola imorn

Bild från Los Angeles 2012. Gud va jag saknar.

Idag är det mondag och det är sista dagen på sommarlovet... sommaren har gått väldigt fort, väääldigt fort. Det känns som att det bara har gått en månad kanske, om inte mindre. Idag ställde jag allarmet på halv nio så att jag skulle vänja mig lite inför morgondagen. Tro mig det va inte skönt, från att vakna 11 varje dag till att gå upp halv nio... och ännu värre imorn då måste jag gå upp vid halv åtta typ, åhhhnej kille me. Men jag ska gå och lägga mig tidigt idag så jag kommer upp ur sängen.
 

New in

Läppstift YSL- 350:- // Bed head, Åhlens- 299:- // Pimer, Bare minerals- 450:- // Odd Molly tröjor- 595:-/ 1695:-

favorites

Mina tre favoritsaker som jag använder mig mest av just nu.

Idag var jag i Globen och fixade naglarna som ni ser på bilden, är sjukt nöjd, känns så fräscht med fixade naglar perfeckt nu inför skolstarten.

Stan

Jag och mamma åkte in en snabbis till stan, vi skulle köpa en present och så fick jag även med mig lite småsaker. Ikväll ska jag bort så jag kommer inte blogga så mycket idag. Men imorn ska jag försöka blogga mycket. Men hoppas ni får en bra lördag.


red lips

Idag köpte jag ett jättefint läppstift från YSL, jag har levat ha ett ganska länge nu men har inte vetat vilken färg haha men det blev ett rött och jag tycker det är superfin färg och hela läppstiftet är fint haha. Det kostade 350 men det va lätt ett värt köp.

Sjuk

Åhhh jag håller på att bli sjuk.... hatar att vara sjuk man känner sig helt död och rutten. Jag ska försöka ta det ganska lungt idag och dricka mycket te, jag och Elin hade planerat att vi skulle åka till Globen och boka tid för att fixa naglarna och sen åka in och kolla på lite kläder så det kommer vi nog göra idag. Jag har inte bloggat på mycket dom senate dagarna men de ska det bli ändring på jag lovar. Puss så länge.

Inspo


Bio

Idag är det ju Elins födelsedag!så jag, Klara och Elin gick på bio och såg the heat, det va jätteroligt haha. Sen så träffade jag också 1D idag så jag tog en fin bild med dom hehe.


Elins birthday

Idag fyller min fina bästa vän Elin år. Hoppas att du får en jättebra dag med myckt choklad!!
 

lite kul

10 saker du vill göra innan du dör: Flytta till USA, träffa Justin bieber, åka och plugga i USA med min bästakompis, skaffa familj, få ett bra jobb, åka till New York, shoppa så mycket jag vill utan att ens kolla på priset, bo i mitt drömhus, träna till en drömkropp,ha en walk in closet.
9 saker om mig själv: Jag är halv ryss, är ganska ärlig och säger vad jag tycker, shoppar ganska mycket, blir ganska lätt stressad, vill göra saker fort, gillar inte falska personer, är typ kär i justib bieber snackar om han hela tiden, jag har vissa perioder då jag tränar jättemycket sen händer det något..., fallar nästan alltid för brunetter.
8 sätt att vinna ditt hjärta på: Ha bra personlighet, fina ögon, fint leende, ge mig komplimanger, vara romantisk, fin klädstil, stå upp för mig, kunna lita på varandra, HETA JUSTIN BIEBER.
7 saker du ofta grubblar på: Framtiden, hur det kommer vara att börja i gymnasiet, killar, kärleken, om jag kommer få barn, döden, om jag kommer få se Justin bieber igen.
6 kändisar du tycker är snygga: Jutin bieber, Zac efron, Channing tatum, Taylor lautner, Ed westwick, David beckham.
5 saker du aldrig skulle vilja göra: Döda någon, bada med hajar, börja röka, vara målvakt, sälja sex.
4 saker du köpt den senaste månaden: Jacka, kjol, tröja, jeans.
3 sätt att få dig le/skratta: Mina och Elins skämt, bilder och videos på Justin, pinsamma saker.
2 gamla favoritlåtar: Chris brown- With you, Justin bieber- Down to earth.
1 sak folk inte visste om dig: Jag har gått på volleyboll
 

Selena Gomez

Selena Gomez är verkligen så sjukt snygg, Hon har det där lilla extra, hon ser liksom inte ut som alla andra. Förut gillade jag inte henne men nu tycker jag faktiskt att hennes låtar är bra och hon är så snygg. Skulle inte vara fel att se ut som henne!

New in

Här är det jag köpte när jag var och handla med min mamma.
Allt är frpn Hollister.

Idag var jag i stan med Ida, jag köpte present till min kompis och så tog vi lite bilder, vi åt även frozen yoghurt. 

Dagens

Klänning- Hollister // Jacka- Hollister // Väska- Juicy couture // Solisar- Ray ban 
 

Kisse

Mina kusiner har köpt världens sötaste katt, han är bara nån månad gammal och heter Morris haha. Sååå söt


Joe& and the juice

Idag vaknade jag ganska sent, eller sent och sent... senare än vad jag brukar, jag vaknade klockan 11 ungefär. riktigt skänt att sova ut. Jag åt frukost, sprang och duscha lite snabbt. Sen åkte jag till Nacka forum med Elin, Elin kollade lite på vad hon önskade sig i födelsedagspresent. Har inte gjort så mycket mer än det idag.


Mother and daughter time

Idag har jag varit med min mamma i stan, vi kollade runt i affärer, fikade och snackade om nästan allt möjligt. Visar bilder på det jag köpte i ett senare inlägg. Jag har mått ganska dåligt idag:( har mått väldigt illa och jag är verkligen trött. Har inte sovit ut på länge så idag ska jag sova ensam och verkligen sova ut imorgon.


Bilder från ingarö

Nu är vi tyvärr redan hemma från Ingarö. Blev lite kortare än vad vi hade väntat oss eftersom att Elin blev sjuk:( men det var iallafall supermysigt där, det där huset som dom hyrde va jättefint och dom hade en egen liten strand där. Jag är inte riktigt en sån person som gillar att vara i naturen mycket eller på landet men det var verkligen supermysigt där. Så jag och Elin kanske kommer åka ut dit om hon blir bättre.

new in

Tröjor- Gina tricot // Mössa- bik bok
 

Ingarö

blid från förra sommaren
Idag ska jag följa med Elin och hennes familj till Ingarö där dom hyr ett hus. Jag tror att det kommer bli riktigt cozy, jag har aldrig varit på ett "landställe" eller vad man ska säga tidigare i Sverige så det blir första gånen för mig. Jag kommer ta med min kamera så vi kommer ta massa bilder där, jag kommer tyvärr inte kunna ladda upp dom där utan det får bli när jag kommer hem. Ni får nöja er med mobiluppdate där ifrån haha :*

RSS 2.0