outfit

Det här är ungefär dagens outfit, det har är en gammal bild men jag orjade inte ta en ny imorse så körde på den här för det är ungefär vad jag har på mig idag. Det va ju ett litet tag sen jag körde outfit bilder så nu var det dags att börja igen.

maaaat

Tröja- Abercrombie // Jeans- Hollister // Väska- Juicy couture
Idag körde jag på en enkel outfit, Jag Ida och Elin va i stan en snabbis och kolla lite. Nu ska vi äta maaat,va gott det ska bli är såååå hungrig. 
 

Lök

Saknar att kunna bada i de varma havet och polen. 

Igår sov jag hemma hos Elin, vi var ute och sprang på kvällen se kollade vi på film och hade cozytime. Idag har jag vari med Elin och Ida hela dagen och vi har inte gjort något speciellt, det va så sjukt varmt ute så vi orkade inte göra något, löööök. Elin ska sova hos mig idag och imorn får vi se vad vi gör;) hoppas ni njöt av solen idag för imorgon ska det vara molnigt.

Cousin love

 
 

stan

Kom precis hem ifrån stan, jag och pappa var där och kollade lite. Har ni varit ute idag? vädret är så konstigt... det är varmt men helt från ingenstans så börjar det spöregna... Jag åt precis lite lunch och snart ska jag träffa min efterlängtade bästanvän som jag inte har träffat på typ tre veckor, myyyys. Vi ska grilla lite senare på kvällen så det blir väl cozy.

Dagens

Tröja- Grekland // Shorts- Levis // Solisar- Ray ban 
Idag var jag i stan med Filippa, vi åt sushi, kollade i lite affärer och tog bilder. Vi var inte där så länge för att det är så varmt ute och båda fick ont i huvet, fast man ska ju inte klaga på vädret!

26 juli

Bilden är från slottet i grekland.

Idag är det redan den 26 juli och skolan börjar snart, åhhh nej va hemskt.... Jag tycker att sommarlovet har gått sjukt fort:( Men igår va ju jag på bio och såg Grown ups 2, jag tyckete att den var jättebra vi garvade hela filmen typ haha,  fast den första filmen är fortfarande bättre för den har liksom mer en historia. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag är med Filippa nu som sov här och vi ska snart gå upp och äta frukost.

Grown ups 2

Tröja- Gekland // Shorts- Levis // Solisar- Juicy couture 
Idag ska jag gå på bio och se Grown ups 2 såå taggad, älskar verkligen den filmen den är så bra och rolig. Jag hoppas verkligen att tvåan är minst lika bra.

Stranden

#summer


hemma från grekland

Nu är jag äntligen hemma från grekland.
Det har varit två sköna veckor som jag har spenderat där. Vi bodde i en stad som heter Faliraki som låg ungefär 10 min bort från själva Rhodos stad. Vi hade väldigt tur med vädret för det blåste lite då och då, vilket var skönt eftersom att det var så varmt ute så slapp man bli helt svettig. Jag tycker att tiden gick ganska fort, vi hann inte göra lika mycket som vi hade planerat. Vi åte bara ut till Rhodos stad tre gånger och gick till Faliraki två. Det är mest bargator och marknader där på båda ställerna , fast det finns ett ställe i Rhodos som heter New town, där finns det lite butiker som t.ex Zara, Mango, H&M och Armani och lite andra dyrare affärer. Jag själv tycker det var väldigt ovärt att handla på dom dyra affärerna för det va mycket dyrare än i sverige och sortimentet var väldigt dåligt. Men man kan ju alltid gå in och kolla ;) 

bara 4 dagar kvar

Idag är det bara 4 dagar kvar tills jag ska åka hem, både skönt och inte. Tänk er att vakna upp varje morgon och bara behöva gå några meter så är du på stranden, vattnet är klarblått och solen skiner. Men jag vill ändå hem för att jag saknar alla där hemma så mycket, åhh längtar tills jag får träffa dom.

stranden

Älskar verkligen stranden här. Vattnet är blått och varmt, inga fiskar eller krabbor.

Dålig uppdatering

Det kommer vara ganska dålig uppdatering nu när jag är i Grekland för att det är jättedåligt wifi här och det går nästan inte att lägga upp bilder eller nått, men när jag kommer hem så ska jag lägga upp massa bilder :)

https://cdn3.cdnme.se/3451745/7-3/pic_51dfd9b29606ee182e440634.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3451745/7-3/pic_51dfd9b29606ee182e440634.jpg" class="image">


Första dagen i Grekland


Första dagen

Första dagen började dåligt men slutade bra. De började med att det inte fanns några lediga rum i de hotellet som vi hade bokat för att de blev nått fel så vi var tvungna att bo i ett annat hotell för en natt, alla blev jättesura och allt med det visade sig att det hotellet faktiskt var väldigt bra. Vi kom dit, åt och sen gick och sola. Efter det gick vi hem och fixade oss och sen var det dags för middag, efter middagen blev alla föräldrar jättetrötta eftersom vi knappt sov något så dom gick och sov och jag och mina kusiner passade på att dricka några goda drinkar.

https://cdn1.cdnme.se/3451745/7-3/pic_51ded638e087c370a91ad7e8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3451745/7-3/pic_51ded65e9606ee18d8bc0ffd.jpg" class="image">


Mot Grekland

Nu har vi packat ihop det sista och ska gå ut till taxin som står där ute och väntar på oss. Kommer sakna alla så mycket:(


happy girls

U smile I smile

nothing to do

såhär blir det när man inte har något att göra....
Idag har jag varit med Elin, vi har typ inte gjort något, jag hjälpte henne att packa eftersom att hon ska till Spanien imorgon. Åhhh kommer sakna henne så mycket,vi kommer typ inte ses på 3 veckor :( Men nu ska jag iaf duscha och sen packa lite, ADIOS.

flower

Nu är jag med Elin, äntligen efter 1 vecka. Vi har mest bara snackat och hon har berättat om hur det var i Italien och så. Jag ska nog börja packa lite idag också för annars kommer jag bara göra det i sista minuten och glömma något som vanligt så det är lika bra att börja lite idag.

dagen outfit

Klänning- American eagle/ Solisar- Rayban

Roomtour

Det va några som bad mig göra roomtour, så här har ni :)


miami

Åhhh bad jag saknar Miami! 
USA är verkligen mitt favoritland, Alla är så snälla och glada där. Vill verkligen åka till USA igen. Som tur är så kanske vi ska dit igen nästa år.

saturday

Idag är det äntligen lördag och de är bara fyra dagar kvart tills jag åker till Greklad. Idag kommer även min bästa vän hem från Italien. Men igår så sov Ida hos mig, vi va med Filip och hans kompis på kvällen sen kolla vi på film. Hon gick för ungefär 20 min sen och nu sitter jag och väntar på att mina föräldrar ska komma hem fån Arlanda, dom är och hämtar min mormor. Ikväll tror jag att vi får gäster, annars ska jag nog träffa någon.

vadska jag blogga mer om?

Kommentera vad ni vill se mer av i bloggen :)

spring breakers

Jag och Filippa var ju på bio idag, vi såg filmen Spring breakers som alla har snackat om typ. Jag var ganska taggad på att se den filmen eftersom det är kända skådespelare med. Filmen var väl bra fast jag fattade inte så mycket av den, kändes som att den inte hade någon mening. Det var väldigt mycket doger, strippor och krimenella saker haha så kanske inte den bästa filmen för smånbarn.

Allergisk?

Jag har typ blivit  allergisk mot min hund... Kan typ inte andas på nätterna när vi sover så från och med nu så kommer mamma få sova med Fridolf. Åhhh va skönt det kommer bli att sova utan en snarkande hund som skäller åt typ flugor på natten. lööööv life

bio

Idag ska jag på bio med Filippa, hon ska komma till mig runt två sn ska vi åka in till stan. Efter bion så tror jag att jag ska vara med Filippa. Ida gick precis hem från mig och jag ska börja fixa mig nu.

Krim

Idag var jag med Ida och mina på dagen, jag och Ida lagade mat till min familj och sen träffade vi mina och gick till skarpnäcksfältet och spelade fotboll. Haha stackars dom som kolla, jag och mina är inte direkt talanger om man säger så... Sen träffade vi Filip och hans kompisar, dom va och bada. Vi gjorde egentligen inte så mycket gick bara runt mest men det va mysigt iaf.


Svar

Det var någon som frågade vart jag köpte det svarta linnet, det är frpn kapphal och kostade bara 79kr. Det är bra för att de inte är så genomskinligt som dom från H&M är.

Abercrombie&fitch

Här är några saker som jag verkligen vill ha från abercrombie. Allt är jättefint, vill verkligen beställa hem allt det här men frakt och tull är så dyrt :( men vi får se om jag kanske gör det ändå.


Me and My boyfriend


2 Juli

Tröja-Hollister/ Jeans-Salt/ Armband- Juicy couture/Guess
 

stan me ida

Nu ska jag och Ida åka in till stan en snabbis. Jag ska inte köpa nått speciellt bara ett svart linne om jag hittar och så ska vi typ fika, så de är ju mys.

destined for happiness

Fotona är tagna för ca: 2 månader sen. 
Jag blev fotad av en jätteduktig fotogaf som hette Karina, hon bor i USA och har någon hemsida. Hon var verkligen jätteduktig på att ta bilder, man kände sig typ avsläppnad och så. Hon har en sida på Facebook som heter Destined for happiness och sen har hon en hemsida som jag inte kommer ihåg vad den heter men kan kolla upp det.

flower

Ida ville att jag skulle lägga upp den här bilden för hon är stolt över den.
Idag har vi bara legat och degat typ, vi har faktiskt solat lite på min studsmatta innan solen gick i moln. Vi ska typ inte göra så mycket idag bara va hemma.

RSS 2.0