Mys

Det här åt vi igår till Greys anatomy och den nya serien Ravenswood, har ni kollat på den? Jag och Felicia tyckte iallafall att den var ganska läskig. Den är nästan som Pretty little liars fast lite mer obehagligare tycker jag, fast den var samtidigt väldigt bra också.
 

Nya tröjan

Den här YSL tröjan fick jag hem idag :) I like it 

Lapor

Haha vi ser ut som små apor :PP Idag ska Felicia sova hos mig och vi ska ha myyyskväll. Vi ska faktiskt vara litte nyttiga så vi har köpt frukt som vi ska äta till en film lite senare.

Liten outfit

tröja- H&M // tights- H&M // väska- Juicy couture // solglasögon- Rayban
 

Sushi+paket


Först var jag och Felicia hos tandläkare som gick väldigt fort för som tur är så hade jag iga hål eller nått annat fel:) sen åkte vi och hämtade upp ett paket och åt sushi. Jag ska visa er vad jag fick senare :)

Mästermålarna


Jag är hemma hos Elin och hjälper henne att måla om sitt rum.  Det är väldigt bra träning så istället för att dra till gymmet så kan ni gärna komma hit och hjälpa oss att måla:)

Outfit

Linne- Alice // Jeans- Hollister
Jag fick frågor om vart mina kläder kom ifrån. Jag har redan gjort ett innlägg om vart tröjan kommer ifrån. Men ifall det är några nya bloggläsare så har jaf köpt den på en affär som heter Alice, ligger mellan medborgarplatsen och slussen typ. Jag har för mig att gatan heter Götgatan.

Stan med Josefin


Idaghar jag varit i stan med världens bästa Josefin:) vi handlade in för halloween och sen åt vi frozen yoghurt. Det är so funny to be with her för hon är så gullig och hype! Men nu ska jag snart åka till min träning och sen ska jag kanske sova med Elin :) 

Täby


Idag var jag i Täby centrum med Elin. Det var lite jobbigt att åka dit för vi missade första Roslagsbanan och behövde vänta i en halvtimme på nästa... Men vi gick runt och kollade i affärer och åt cerarsallad. 

Två nya

Tänkte tipsa er om dom här två parfymerna. Dom luktar verkligen supergott! Den rosa är Juicy coutures nya och heter Viva la juicy noir, personligen så tycker jag att det är en av deras godaste lukter. Sen så har vi Justin biebers nya The key, alla hans parfymer luktar ganska lika men jag tycker ändå att på nått sett så luktar den här lite godare.

En timme bak

Visste ni att man skulle ställa tillbaka klockan en timme idag? det visste iallafall inte jag så jag vaknade tydligen klockan åtta istället för nio... Nu ska jag springa och sen duscha lite snabbt. Idag ska jag och Elin förhoppningsvis åka till Täby centrum, senare på kvällen så måste jag faktiskt plugga lite. 

Lite om dagen

Imorse så var jag ute och kratta löv efterom att vi har höststädning i vårat område just nu så jag var duktig och hjälpte till. Sen kom Felicia hem till mig, hon hjälpte faktiskt mig att kratta först och sen gjorde vi egentligen inte så mycket. Senare på kvällen så kom Elin, Martin och Matilda hem till mig. Vi körde anden i glaset och snackade. Nu är klockan lite över 11 och jag ska snart kolla på Svenska hollywoodfrurar, har missat två avsnitt så ska ta igen dom :) men god natt på er.

idag är man glad

1
Idag ska man vara glad för nu är det höstlov :))) äntligen. Höstlovet kommer säkert gå fort för veckorna har börjat gå så himla fort ellerhur? jag tycker att tiden går så himla fort iallafall. Men jag hoppas att ni kommer ha ett trevligt höstlov iallafall:)

Fredag !!


Nu är det äntligen fredag och det är även HÖSTLOV nu yaaaay! Den här veckan har varit ganska jobbig, har behöver plugga väldigt mycket så det ska bli sååå skönt med lov. Jag ska vara hemma hela lovet så jag kommer ha ganska mycket fritid fast jag kommer nog behöva plugga några dagar.... Tänk va skönt att få sova hur länge man vill i en vecka :)

Primeboots

Här är mina nya älskade Primeboots. Dom är så snygga och sköna. Passar perfect till hörsten!

Long day


Så skönt att äntligen vara hemma. Idag har varit en lång dag, jag hade prov eter skolan så jag slutade runt halv hem. Sen åkte jag in till stan och väntade på min mamma där i typ en timme för hon var ganska så seeeg. Jag fick med mig ett par skor hem som jag visar bild på senare, jag är sjukt nöjd! Älskar dom. 

Bajsdag

Idag är en allmän dålig dag. När jag vaknade så var jag jättetrött sen efter lunchen i skolan så fick jag så sjukt ont i magen så jag behövde åka hen, nu när jag är hemma så kom jag på att jag har så himla mycket att plugga, No,spanska, svenska och So... Allt ska vara klart innan höstlovet...

Solsidan

Tjena bloggisen :) jag kom precis hem från min farfar där jag var en liten stund med pappa. Nu sitter jag och kollar på Solisidan det är första avsnittet idag. Sen ikväll är det väl bara att sitta lite framförn TVn och plugga lite.

Nya babes

Fick dom här snygga UGGsen av min mamma när hon kom hem från frankrike. Dom är sååå snygga och mysiga, älskar dom!

Dages

Tröja- Ralph lauren // Jeans- American eagle // Skor- UGGs
 
 

EOS

Köpte det här lilla gulliga läppbalsamet idag. Det luktar jättegott, typ blåbär och sen så gör det typ så att läpparna blir lite större. Jag rekomenderrar det här för du slipper hålla på och gegga med fingrarna utan det är format som en lite boll.

Chicken Mcbites

Första gången jag äter dom här gulliga sakerna. Jag och Filippa var i stan och så blev vi lite hungriga och gick in på donken och åt pyttelite. Nu är vi på väg hem och ska ta bilder som jag kommer lägga ut senare:)


Uppe tidigt


Idag är jag uppe tidigt! Jag och Filippa vaknade halv åtta idag:O nu är vi i stan. När vi kommer hem ska vi försöka ta några bilder.

Håltimme



Asså åhh hatar när man kommer till skolan och har håltimme första lektionen... Så himla onödigt. Aa men jag har iallafall håltimme nu så jag sitter bara och gör ingenting. Men idag ska vi vara glada för det är fredag:) 

Macarons

Idag kom mamm hem från Frankrike och så klart så hade hon med sig Macarons. Sååå gott! eller jag äter typ bara dom bruna för dom är godast :) 

Svenska lektion


Just nu sitter jag i skolan och har tråkig svenska lektion, vi ska skriva en debattartikel och jag vet inte vad jag ska skriva om... Sen har jag engelska prov idag också:( och så måste jag bara meddela er om att jag är väldigt hungrig så om ni vill så kan ni komma med litt mat till miiig

Lång dag

Idag var jag i skolan från klockan åtta till klockan fem... det var så jobbigt. Jag behövde stanna kvar och skriva ett matteprov som jag hade missat och det var så jävla svårt så jag blev på så himla dåligt humör. Sen var jag med Filippa och nu måste jag plugga till mitt engelskaprov som jag har imorgon, fml... Jag är så himla trött asså sååå sjukt trött, jag skulle kunna sova nu.

Outfit

Lite halvdåliga bilder på min outfit idag. 
Ni ville ha lite mer oufit bilder och jag ska försöka så gott det går för jag hinner inte det så ofta på vardagar eftersom jag har träning och måste plugga mycket och då blir det ganska sent som idag och bilderna blev inte så bra kvalité. Men jag ska göra så gott jag kan.
 
 
 

Elevensval

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har verkligen inte haft tid. Men dom här två dagarna har vi haft elevensval vilket var väldigt skönt för vi slutade as tidigt. Igår var vi på nått spårvagnsmuseum och inte var vi på Naturhistoriska. Efter skolan så har jag vart hemma och pluggat och sen tränat. Juste jag har inte berättat att jag har börjat på kickboxning igen, det är jättejobbigt nu i början för jag är inte så stark och min kondition är inte på topp, det märks att jag har varit borta ett bra tag haha. 


webb cam

Fridolf ville inte riktigt vara söt och kolla in i kameran så han ser helt galen ut haha. Nu har jag pluggat lite och ska äta lunch fast vad jag ska äta vet jag inte riktigt... Jag orkar aldrig laga mat, det jobbiga är inte att laga maten utan att städa undan efter sig. Så det kommer säkert bli typ nudlar eller varma koppen för mig.

Godmorgon

Godmorgon på er, min morgon har inte varit säskild god...Jag vaknade ungefär klockan sex på morgonen av att min hund börja skälla -.- nu när mamma är bortrest så måste jag sova med Fridolf fast jag har det ändå ganska lyx för jag sover i mammas stora och sköna säng :) så jag ska inte klaga för mycket haha. Men hoppas att ni har haft en trevlig helg för imorgon börjar skolan igen.

Mathilde

Idag har jag varit i stan med pappa. Vi tog lite bilder, gick runt och kolla liiiite i affärer och sen så köpte jag även en tröja. Det är jättebra väder idag. Solen skiner och det är inte alls kallt, eller aa iallafall inte lika kallt som förra veckan för då var det typ istid! 

The city

 
Tröja- Hollister // Jeans- American eagle // Väska- Prada 
 

Baby rabbit

åhhh Älsklings Stampe han är så gosimosi gullig. Han är en riktig broder, är med mig när jag är sjuk. Jag var hemma idag med och jag känner mig faktiskt bättre :) Jag har typ legat och kollat på TV hela dagen. Det är bra att vara hemma för då kan man kolla på Greys anatomy och The Bachelor hihi.

sjukling

Jag har legat hemma hela veckan och varit magsjuk så det är därför uppdateringen har varit sämt. Idag har jag faktiskt pluggat lite, det är så jobbigt att jag typ kommer behöva vara hemma hela helgen och plugga efterom att jag har missat så himla mycket så min helg kommer vara ganska seg. Och så ska min mamma åka till Nice i Frankrike och jag är så avundsjuk på henne! Tänk att få åka bort från kalla och tråkiga Sverige och kunna shoppa och njuta lite av solen för det är typ runt 20 grader där. Gud va jag blev sugen på att resa nu :(

Vill ha

 
Det jag vill ha mest av det här är nog parfymen Juicy couture noir den luktar så himla gott! och det är ju ett plus att flaskan är så himla gullig
 

Lazy morning


Sitter hemma och kollar på desperat haouswives och dricker te ur världens gulligaste kopp. Jag är fortfarande sjuk, har så himla ont i magen. Igår så kom mina kusiner lite oväntat för att gira mamma så vi firade med dom. 

Allt går fel när man är sjuk



Åhh hatar när man är jättetrött och ska ta något och så tappar man det... Händer alltid mig när jag är sjuk. Skulle ta den här lilla burken och så tappar jag ut allt.... Jag är hemma från skolan idag för jag är typ magsjuk. En bra sak med den här dagen är att vi ska äta vapiano till middag eftersom det är mammas födelsedag! 

Present


Sorry för uppdateringen idag men jag har blivit magsjuk typ så jag har legat och sovit sen klockan fyra typ... Men innan så var jag och pappa i stan och handlade present till mamma som fyller år imorgon. Jag vi köpte lite från Dior och så ska hon få en till överraskning som jag tror hon kommer älska, vi får hoppas att hon blir glad för det.

löv

 
 

Outfit igår

Tröja- Hollister // Jeans- American eagle // Klocka- Marc by marc jacobs

Godmorgon

Idag är det äntligen helg och man behöver inte tänka på att gå upp tidigt. Jag gick och la mig ganska tidigt igår så jag vaknade även tidigt. Nu ska jag gå upp och käka frukost och sen fixa mig för jag och mamma ska åka in till stan och kolla runt lite. Juste fick frågor om vart Brandy melville låg, den ligger på kungsgatan 33.

Brandy melville

Mysigaste koftan! så himla mysig och skön, Love it! Köpt på Brandy Melville.

Brandy melville

Jag åkte till stan efter skolan med Filippa idag och köpte en kofta som ni får se lite senare. Den är iallafall från en nyöppnad affär som är fån ITALY :)

escuela

En liten lövbild haha. 
Idag var jag in the school som dom flesta andra ungdommar var. Dagen i skolan var väl som alla andra dagar, inget speciellt hände. En sak som jag tycker är så bra är att skoldagarna känns mycket kortare nu än vad dom gjorde förut, jag är liksom inte lika trött som jag var förut eller aa jag är ju ganska trött på sega lektioner men det känns ändå som att tiden går fortare på nått sätt.

Nytt skal

Älskar mitt nya skal! Jag tycker att det är såå snyggt och stilrent. Köpte det igår när jag var i stan. Det är fett skönt för på baksidan så är det sånt där material som låter när man drar med naglarna, haha ni kanske inte fattar men I love it.

Oktober inspo


Oktober är en sån månad som jag inte gillar så mycket, fast november är nog värst. Det är ganska fint när lövet blir gula och sen faller ner på marken men det som är värst med dessa två månader är regnet! Usch vad jag hatar när det regnar hela dagarna speciellt när man ska gå till skolan. Det kanske är ganska mysigt när man är hemma och kollar på film men verkligen inte när man själv ska ut i det där vädret.

Studiedag


Idag hade jag studiedag, sååå skönt att få sova ut. Idag har jag varit i stan och nu har jag precis lagat mat till hela familjen, duktig flicka haha.

RSS 2.0