Gymnasium

Nu är det dags för alla 98:or att välja gymnasium, det betyder att jag ska göra det. Jag vet ungefär vilka skolor och vilken linje jag vill gå men jag är inte helt säker än. 
Det står mellan Thoren, Östra real och VRG. Jag har ingen aning om vilken jag ska ta som förstahandsval, jag vet liksom inte varföör man ska välja just den skolan. 
 
Östra real är ett säkert kort liksom, utbildningen är bra och skolan har funnits i över hundra år så den lär inte försvinna medan Thoren kanske försvinner, plus att det är inte så många som vet om Thoren. Östra är ju liksom en klassiker. 
 
Jag funderar på att gå någon ekonomi linje, typ ekonomi-juridik kanske eller typ natur. Jag tror att jag kommer söka båda linjerna på samma skola och se vilken jag kommer in på. 
 
En sak som jag tycker är sjukt dålig med gymnasieansökan är att om man kommer in på sitt förstahandsval så raderas alla anda alternativ och du är tvungen att gå på den. Tänk om man har ändrat sig liksom? Det är typ lite det jag har panik över, att jag inte vet vilken jag ska välja.
 
 

Lite brunare och lite kortare

Såhär blev resultatet. Jag blev faktiskt väldigt nöjd, jag gillar färgen och sen så tycker jag att det nästan blev snyggare med lite kortare hår.
 

Get my hair done

Nu ska jag åka in till stan för att klippa mig och pslinga håret. Den här gången tänkte jag klippa mer än vad jag brukar, vet inte riktigt hur mycket jag kommer klippa för det ska min frisör få bestämma :) Efter det ska jag träffa några kompisar i stan. Jag lovar att jag lägger upp bild på resultatet ;)

ledig

Godmorgon på er allla, det är så himla skönt att vara ledig. Fast jag behövde gå upp klockan sju imorse för att jag skulle till docktorn... efter det så åkte jag och sola och sen hade jag utvecklingssamtal och nu är jag hemma igen. Jag ska kanske åka in till stan snart för att köpa en pressent och senare ikväll så ska jag träffa min efterlängtade Klara.

Bra dag

Idag har jag varit så himla glad. Det beror antingen på att jag somnade typ halv 10 igår och sov i typ 9 timmar eller att det här är första dagen som jag är frisk på. Hur som helst så har det varit en riktigt glad dag för mig idag :) När jag kom hem från skolan så pluggade jag faktiskt och jag har pluggat ända tills nu vilket är typ 3 timmar, fast jag är fortfarande lika glad :D Imorgon har jag studiedag, så jävla skönt!

Bubbelbad

Jag tar världens skönaste bubbelbad nu, lyssnar lite på musik och ska ta hårinpackning och bara slappna av. Det är ingen söndagsångest här inte:)

Jag vill....

Jag vill att tiden ska gå fortare, vill bara spola fram dom kommande 25 dagarna.
 
Jag vill få bra betyg och komma in på ett bra gymnasium.
 
Jag vill att det ska bli sommar, allt är så himla mycket bättre på sommaren. Plus att jag är så himla trött på det här vädret och på att vara så himla blek.
 
 

Selfie

Jag är hemma och är sjuk as usual.... jag har typ missat skitmycket i skolan så nästa vecka kommer jag behöva plugga. Dom senaste dagarna har det verkligen inte hänt något spännande i mitt liv så ja jag har typ inget att skriva haha...

FWSS

 
 

Sjuk igen...

Jag var nog lite gladare på bilden än vad jag är nu eftersom att jag är sjuk igen... yay yay yay..... Jag gick hem från skolan igår och sen låg jag i stort sett och sov resten av dagen så det finns liksom inget fun att berätta. Idag ska jag försöka plugga lite No som jag har prov på nästa vecka, ännu ett stort YAAAY.

snow

 

Söndagsbrunch

Imorse var jag uppe tidigt och bakade scones, dom blev jättegoda och passade perfekt till min lilla brunch. Nu har jag precis ätit klart och ska börja fixa mig. Jag ska åka till stan med mamma och handla lite behövande grejer, första gången jag är ute på en vecka!!! är så glad att jag är någorlunda frisk nu. 

Ofräsch

Uppdateringen den här veckan har ju inte riktigt varit den bästa... men jag har faktiskt en anledning, jag har varit sjuk hela veckan. På ett sätt är det ju bra eftersom jag slapp skolan som jag verkligen inte orkar med just nu, fast nu kommer jag bara ha jättemycket att göra nästa vecka :( Idag tänkte jag ta tag i mitt liv och ta ett skönt och avslappnande bad. Jag är så lök, har inte duschat på hela veckan. nu sitter ni säkert och tänker "ussch va äcklig hon är" men jag har faktisk varit isolerad från mänskligheten och legat i min lilla grotta i en vecka, plus att man får vara lite äcklig när man är sjuk!

Inspo




Hur kul?


Idag blir det ingen bloggning för mig... 

Gäster


Om ungefär 30 min så kommer mina kusiner och några till hem till mig. Vi ska äta middag och umgås eftersom att mina kusiner från Ryssland åker hem på måndag. Jag har inte mått så bra idag:( jag har lyckats bli lite sjuk igen... Jag får hoppas att det går över snart eftersom att skolan börjar snart. 

Julklappar

Här är lite småsaker som jag fick i julklapp. Det här är mest behövade saker bla. Trosor från Vs, en kalender med Justin på och en kudde. Sen fick jag ett stativa så jag kan ta bilder själv och en bok om hur man tar bättre bilder. 
Det här är det som jag blev mest nöjd över. Eller jag blev självklart glad för allt jag fick. Det bästa med det här var att nästan allt var oväntat, jag önskade mig egentligen bara Daniel Wellington klockan, så jag blev hur glad som helst när jag öppnade dom här paketen. 
 

Lite om morgonen

Hej allihoppa hur mår ni? Jag mår toppen :) Idag vaknade jag ganska sent för jag var uppe halva natten och spelae sims haha. Jag vaknade typ vid 11 och startade min morgon med lite sims. Sen behövde jag gå ut med Fridde och så åt jag frukost. Nu sitter jag här och skriver detta inlägg, Fast jag borde egentligen fixa mig för mina kusiner väntar på mig i stan. Så det är det jag ska göra nu! Fast jag vet inte riktigt vad det är vi ska göra i stan men det blir säkert kul ändå.

så god!

Den här luktar såå himla gott!!! Ni borde verkligen köpa en sån. Jag kan typ inte sluta lukta på den. Seriöst den luktar helt underbart och den är till och med på rea på The body shop, hur bra är inte det? 

Bio

Jag och Felicia kom precis hem från bion, vi såg Sune på bilsemester haha *apa som håller för ansiktet* fast Sune är faktiskt en klassiker, man måste se den. Det bästa var att jag inte behövde betala något för biljetten för jag hade tydligen väldigt mycket poäng på mitt bioklunbkort.  Men nu ska vi ta lite bilder vilket var ett tag sen... Men jag uppdaterar mer senare . 

RSS 2.0