års resumé Januari-Juini

Januari:

 
2012 började väldigt bra! vi va på en båt och firade och det väldigt kul alla va typ helt hyypade och man träffade jättemycket nytt folk aa och sen va det ju inte något speciellt med restn av månaden, skolan började typ.
Februari:

I februari hände det inget speciellt jag va typ bara med kompisar och så typ lallade jag runt i skolan så aa jag fattar varför jag hadde så dåliga betyg haha...
Mars:

Mars va en tråkig månad det ända som va kul va att Jutin fyllde år haha. Jag orkar inte skriva om alla andra månader för det hände inget speciellt fram till Juni!
Juni:

Juni va den mästa månaden början på sommarlovet va rolig och sen det bästa va USA jag solade& badade och det bästa va nog shoppingen asså jag älskar Shoppingen i USA asså så himla mycket bättre än i Sverige. Loooovee it!

nyår

hypeee! 
yeey asså det är nyår om bara några timmar! Asså 2012 har gått fett snabbt! Aja hoppas att 2013 blir ett bra år, eller hoppas att det slår 2012 iaf, 2012 har faktiskt varit ett ganska bra år. Haha vet inte riktigt om jag ska ha nyårslöften i år för jag vet typ att jag inte kommer hålla dom...

Träning

Nu jävlar ska det börja tränas här! Orkar liksom inte vara missnöjd med min kropp hela tiden och inte göra nått åt det, så jag ska börja träna nu!


tråk

en väldigt vacker bild från igår! 
Men jag har inte gjort mycket alls idag... har varit fett trött haha det kanske är för att jag typ bara har sovit i 6 timmar dom senaste nätterna haha.. men imorn är det ju nyår haha jag vet inte ens vad jag ska ha på mig... duktigt.
 

god morgon!

God morgon sötisar! vaknade nyss och ska snart gå upp och käka frukost eller aa när Filippa vaknar så ska vi väl göra det... Men idag vet jag inte riktigt vem/vilka jag ska träffa... har några på listan liksom! haha nä jag drev men aa jag ska försöka att klämma in lite träning idag i mitt fullsatta schema haha, ni vet det är snart beach 2013!!! haha men jag skriver mer om dagen sen, puss!

Mongo

hahah bjuder på två mongo bilder hahah vi tänkte liksom yolo har ändå inte så många läsare just nu eftersom att jag inte har bloggat på länge... Men vi ska kolla på film nu eller så kanske vi gör nått annat haha vi kan inte bestämma oss... men aa har inget intresant att skriva liksom, kände bara att jag typ va tvungen att uppdatera eftersom att jag inte har gjort det på länge... jag hoppas att min blogglust inte försvinner imorgon för det känns konstigt att jag bara uppdaterar ibland haha.

Filippa&Karro

yeeey äntligen uppdaterar jag tänker ni nu va? haha
Men Ida och Elin sov hos mig igår och vi hade typ Fifa kväll eller haha dom hade det haha jag gjorde lite annat först sen kom jag in och körde, men sen så typ hypade vi hela kvällen så vi kunde typ inte sova haha jag och Elin somnade typ halv 6 haha. Aa så vi vaknade ganska sent... men sen vid typ tre kom Filippa hem till mig, det va trevligt eftersom att vi inte har träffats på länge ( sex veckor sa filippa nyss haha) men vi har typ tagig bilder och sen vart fett osociala haha båda har typ suttit med sin mobil haha, då måste ni tänka "åhh fett tråkiga" men nej vi har liksom kul ändå mannar! Och juste det blir fest ikväll en kompis ringde och vi ska till uppsala nu woop krim! haha om det nu skulle vara så.... vi ska kolla på film istället palla liksom inte åka dit haha...
 

foto dag


Vs fashion show

Ni måste verkligen kolla på Victoria secret fashion show 2012! Den är så jävla bra, artisterna i är va grymma fast jag tycker att 2010 va det bästa året dom hade typ roligare teman då... Asså man skulle ju inte tacka nej till en sån där kropp.


Love my girls

Har spenderat min helg med dom här underbara personerna och så har jag träffat lite andra kompisar. Jag har inte orkat blogga hehe men i fredags så va jag med Elin och vi hade snöbollskrig efter skolan och sen träffade vi Simon, Viktor och Haile och sen sov jag hos Elin. På lördag så åkte jag Elin och Ida till stan och sen träffade vi Linda, vi kollade typ på film och så. Och i söndags så va jag med Elin och när hon gick kom en kompis från skolan till mig. Haha cool story ;)


önskelista

1: Åka till USA.
2: Väska-Longshamp.
3:Armband-Juicy couture.
4:Tröja-Juicy couture.
5: Pengar,Pengar och Pengar!
6:Tröja- Juicy couture
7:Victoria secret body splash
 

snöstorm

shiit det är typ kaos ute... tur att man var hemma en sån här dag då :) asså jag tycker synd om alla som fick gå hem från sina skolor för att bussarna var inställda.

Istid

Jag är fortfarande sjuk så jag va hemma idag igen. Imorse när jag vaknade så kollade jag ut genom fönstret och det är typ fullt med snö! Tycker synd om dom som är fast i gullmars eller behövde vänta på bussen i typ 30 min. Själv så har jag pluggat hela morgonen och nu fick jag så ont i huvet så jag inte orkar plugga mer så nu sitter jag och kollat på "the social network" och så ska jag nog gå upp och äta snart också.


Dreams


förra julen

jag hoppas att den här julen kommer vara lika bra som den förra, den var verkligen mysig fast det var ju egentligen inte så mycket snö så det är något positivt med den här vintern.

sjuk

min fukost
När jag vaknade idag så mådde jag jättedåligt, hade ont i huvet och ont i halsen så jag stannade hemma idag. Så då kanske det blir fler inlägg idag :). Nu sitter jag och kollar på Harry Potter haha, det var så länge sen jag såg på det och filmerna är ju så himla bra. Sen ska jag plugga No och matte och senare så kanske Elin kommer till mig, vi får se... men jag bloggar iallafall senare.

Strömavbrott

Haha jag åkte buss hem från träningen och när jag klev av bussen så var det helt jälva mörkt asså seriöst kolsvart typ iaf där det inte åkte bilar. Men nu ska jag och pappa åka och köpa mat för strömmen har gått och jag är väldigt hungrig... Får väl hoppas att strömmen kommer tillbaka medan vi är borta

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3451745/images/2012/pic_50bce906ddf2b33f930057a9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3451745/images/2012/pic_50bce906ddf2b33f930057a9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3451745/images/2012/pic_50bcea5d9606ee0ce6ad3a0f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3451745/images/2012/pic_50bceaade087c37b5054817b.jpg" class="image">


mina skal

Det var en läsare som ville att jag skulle lägga upp en bild på mina skal så varsågod :) 
jag funderar faktiskt på att kanske sälja några skal så hör av er om ni är intreserade 

första advent

förlåt för att jag inte har bloggat på väldigt länge nu... det är för att jag har haft väldigt mycket i skolan och så har jag helt enkelt inte orkat blogga haha... aja men nu är det december och det är julafton on 22 dagar, så jag åkte till stan idag med elin och handlade julklappar fast jag köpte bara en för att vi hade lite brottom. Sen när jag kom hem så åt jag middag och nu ska jag plugga lite. Och nu lovar jag att bättra mig med att blogga!

love


love'

 

RSS 2.0