Återförening


3znabbas återförening! 
Nu har jag och mina babes äntligen återförenats efter en hel vecka då Niki har varit på Bråvalla. Vi har suttit och snackat och Niki hade sååå mycket att berätta, och sen brättade jag och Klara det lilla vi hade haha. Nu sitter vi och myser framför TVn och planerar lite. 

Be fun

Nu har jag också införskaffat mig ett par "orrebyxor" som dom kallas haha, förstår varför... jäklar vilken booty man får i dom. Nej men dom är faktiskt riktigt sköna och snygga också.

The fault in our stars

Igår var jag på bio med min kusin och såg den här filmen, måste nog varit en utav dom bästa filmerna jag har sett. Älskar när man blir berörd av filmer vilket jag verkligen blev, satt och grät i mins en timme hehe. Jag rekomenderar verkligen er att kolla på den, det är en så himla fin histora och man kan inte låta bli att bli lite småkär i Augustus ;) 

Dag med kusinerna

Idag hade jag en supermysig dag med mina kusiner. Först gick vi runt lite i Barkarby outlet och sen följde vi med småttingarna till Andys och bara satt och snacka där till lite fika. Nu sitter vi hemma hos dom och äter lite frukt och bara myser med familjen, ska sova här ikväll men imorgon blir det lite nya bilder:)


Girls-night


Igår hade jag en supermysigt kväll med alla dessa snygga tjejer som ni ser ovanför på bilderna. Vi lagade middag tillsammans, snackade massa tjejsnack och dansade och hade kul. 
Nu kom jag precis hem från gymmet och är så himla trött! Ska kolla på dom nya avsnitten av pretty little liars som tydligen redan har kommit ut, är nig den ända som inte visste det av alla som följer det haha. 



5 måsten

 
Hello
 
 
Här är fem saker som jag verkligen vill ha.
Moncler jacka
True religion jeans
Balenciaga väska 
silvrig marc jacobs klocka 
 

Tre frågor

 Vart i stockholm bor du? 
Jag bor i sköndal 
Vilket gymnasium har du sökt till, ska börja i? 
Jag har sökt till Östra real och Thoren, vet inte vilket jag ska börja i än får reda på det på fredag. Är så himla nerövs.
Vart kommer kappan ifrån? Den var grymt snygg! 

Tack så mycket :) Den är från Juicy Couture 
 

Världens godaste sallad


Träningslivet fortsätter och jag och Elin är så jävla duktiga :) efter gymmet gick vi till vårat favoritcafe och åt SALLAD. Nu sitter vi här och snackar, snart ska vi kolla runt lite i affärer och sen ska jag hem och läsa en bok, jag och mamma har gjort en deal att när jag har läst ut två böcker( tråkiga och tjocka) så ska jag få en överraskning:D

Yellow selfie



Nu är det en ny vecka och nya tag haha. Jag ska börja med träningslivet och därmed äta nyttigare... Kommer bli väldigt tråkigt men så himla värt det sen. Eftersom jag har min nya livsstil (lol) så åkte jag Elin och Niki till gymmet imorse, varje morgon kommer se ut såhär den kommande veckan. Nu ska jag ta det lite lugnt och sen ikväll kanske jag ska springa om jag orkar.

på stenen

 

100% cute


Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår, jag låg hemma hela dagen och kollade på prison break för att jag var väldigt sjuk. Jääääklar vad bra den är, inte heller helt fel att en utav huvudpersonerna är riktigt jävla snygg, tyvärr så är han honomsexuell i verkligheten. Idag kommer mina kusiner hit och vi ska fira min födelsedag eftersom att jag fyllde åt på en veckodag och alla jobbade. Som tur är så mår jag lite bättre idag, ska snart tvinga pappa att ta lite bilder så inte bloggen blir helt död:) 

Tacomys




Instagram


Karrogaberi

Här är mina senaste bilder på instagram, följ gärna mig. 

Åhh no

När jag vaknade upp imorse var jag så himla förkyld att jag nästan inte kunde andas, fy för att vara sjuk. Typiskt mig att alltid bli sjuk på sommaren :( inte nog med att jag är sjuk, vart har solen och det mysiga vädret tagit vägen? Nu känns det inte alls som sommar. Är det bara jag eller är det helt dött? jag vet inte ifall alla redan har åkt iväg på semester eller något men det känns så himla dött i stockholm, hallå wakei wakei people.
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk. Jag har storstädat mitt rum i en timme nu och nu ska jag lägga mig ner i min mysiga säng och kolla på frozen (bästa filmen) sen lite senare ikväll så blir det tacomys med Elin.

new in

Det här fick jag med mig hem från stan igår, båda sakerna har jag velat ha ett tag. Är så himla glad att jag äntligen hittade ett fodral till min dator i storlek 13, dom tar slut så sjukt fort alla andra färger är redan slut och dom fick in dom för en vecka sen. Så igår åkte en glad Karro hem från stan:)

vad jag fick

 
Det här fick jag i födelsedagspresent av mina föräldrar plus pengar. Är jättenöjd och tacksam för alla fina saker, hade verkligen ingen aning om vad jag skulle få för jag önskade mig inte riktigt något så allt detta var en bra suprise att vakna upp till. Ällllskar verkligen skärpet och skorna!

Fika


Jag och Elin har gått runt ich kollat i stan och nu har vi perscis tagit en fikapaus, jag har faktiskt fått med mig två saker hem som jag kan visa upp när jag kommer hem:) sen så tänkte jag även visa upp några födelsedagspresenter som jag fick igår.

självkänsla

Är det bra självförtroende man ska ha eller är det egentligen självkänslan som räknas? Vad är skillnaden? Jo om du har bra självförtroende är det t.ex. om får höra mycket gott om dig, du kanske får höra att du är snygg dagligen och tillslut så börjar du tänka "åhh shit jag är ju fan snygg" man mår helt enkelt bättre av att få bekräftelse av andra och vågar kanske visa upp sig mer. Självkänsla är däremot vad du har för tankar om dig själv och vem du är, även om du misslyckas med något så är du värld det. Det handlar om att alltid kunna se det positiva i sig själv och helt enkelt vara nöjd.

 

Det här med självkänsla tycker jag är svårt. Hur kan jag vara nöjd med mig själv när hon är mycket bättre, snyggare och roligare än jag? Jag brukar ofta jämföra mig med andra människor, oftast folk som har det bättre än jag. Jag tror att många speciellt tjejer gör det. Varför gör inte killar det? Är det för att dom redan har bra självkänsla eller vill dom bara inte visa sig svaga? Det känns som att killar har ett helt annat system än oss tjejer, jag tror att killar kan tänka på det här minst lika mycket som vi tjejer men ändå så känns det som att dom inte lägger ner så mycket energi åt det. Överdriver vi tjejer?

 

Vi lever i en så pass ytlig värld, att ha bra självkänsla underlättar nog det hela. Hur stärker man sin självkänsla?

Först och främst så tycker jag att man ska sluta jämföra sig själv med andra hela tiden. Det kommer alltid att finnas någon som är smalare, finare och bättre än dig enligt dig. Jag vet att det är svårt att inte jämföra sig, om jag ska vara helt ärlig så gör jag själv det hela tiden.

 

Ni är så himla fina glöm inte bort det!


Bästa tjejerna

 

It's ma birthday




Glada tjejer på stan

Jag och Felicia åkte in till stan ungefär runt tre, Jag blev så himla glad då vi kom in på NK och Mathilde och det var rea överallt. Jag fick med mig en supersöt klänning hem som jag har velat ha och det var bara ett stort fett plus att det var 40% rea på den. 

Todays

Tröja- Gant // Kjol-  Hollister // Väska- Armani 

3 znabba


Idag har jag bestämt mig för att uppdatera mycket, jag och Felicia ska ta bilder och sen så ska ni bland annat få se massor ab snapshots från min vecka:) som nu ser pp bilden ovan så är jag helt ofixad, att fixa mig står högst upp på listan. See you soon 

Mysiga tjejer


Tidigare idag så satt jag med dom här mysiga tjejerna och hade picknick i Liljeholmen. Det var riktigt mysigt och nu ska vi ut och träffa några vänner:) 

sommarlov

Så himla skönt att det äntligen är sommarlov! 
Lite tårar blev det faktiskt på avslutningen vilket var väldigt oväntat eftersom att jag i stort sett alltid har hatat min skola. Jag kommer verkligen sakna alla sköna och glada personer men jag ser fram emot att börja på gymnasiet och träffa nya människor. Jag hoppas att ni har en trevlig kväll för det ska jag ha.

-


Nu sitter jag på min altan med världens mysigaste tjejer. Vi sitter och planerar och äter lite mellis. Snart ska jag in till stan och äta middag på tgif med mina tjejkompisar för första gången, är såå taggad . Åhh juste jag måste bara säga att jag faktiskt blev lite brun idag så jag är så glad nu:)

gos

 
 
Igår var en så himla gosig kväll. Jag och Felicia åkte in till stan och myste med massa snack, sen när vi kom hem så kollade vi på pearl harbour, killen som spelar Dany är sååå jävla snygg !

Nio snabba

 
 

Bal 2014

Här är lite bilder från balen. Jag kan utan tvekan säga att jag hade världens finsate baldejter:)

Sushi


Idag var jag i stan med min mamma och handlade lite, vi stannade såklart upp och åt myslunch tillsammans. Det är standard att äta varje gång jag är med mamma i stan haha. Nu sitter jag hemma och laddar över balbilderna som ni alldelses straks ska få se, och väntar på Felicia som ska sova här. Igår var jag med Filippa och hade det jättemysigt, nu är jag i stort behov av att sova med någon eftersom jag har gjort det varje natt sen i torsdags så det är tur att Felicia ställer upp, så himla cozy.

Curly hair

Såhär hade jag mitt hår på balen. Jag fixade mig hos min frisör och blev riktigt nöjd! Mer balbilder kommer upp lite senare. 

Grattis pappa



Idag är det den stora dagen som jag har sett fram emot sen jag gick i 6:an, det är äntligen bal och min pappa fyller år:) eftersom att jag inte kunde vara med och fira honom på kvällen så fick vi gå in och sjunga för honom nu på morgonen. Haha nu låter det som att jag är världens mest taggade person på balen men det är jag verkligen inte, helt ärligt så är jag inte alls taggad. Men jaja lets do det bästa av situationen.

om du ändå vore min

Igår stod min drömbil utanför Grand Hotell så jag pssade på att ta en bild med min baby. Tänk att glida runt i en sån här liksom.

Miss world Sweden


Igår var det en underbar kväll! Jag var på en gala i Grand hotell där dom skulle välja ut nya miss world Sweden. 
Först när vi kom dit minglade vi runt lite, gick runt i den fina byggnaden och tog bilder haha, sen var det daga för att gå ner och äta, allt var så himla fint dukat och maten var svingod. Där kan vi snacka om matkoma. Sedan gick tjejerna modevisning och juryn valde ut vilka som skulle gå vidare. Tjejen som vann titeln miss world Sweden var bara ett år äldre än mig, alltså 97a. Helt sjukt! Vi avslutade kvällen på en bar i Grand hotell, vi hade ett riktig mysigt sällskap och allt var verkligen underbart. Sen fick jag även ha på mig min älskade klänning som världens bästa mamma köpte till mig :D 

the dress

 

RSS 2.0