på landet

Här är mina kusiners underbara landställe som vi spenderade lite tid i när vi var i Ryssland. Blev helt kär i deras område, såå himla söta hus. Vi var på landet i två dagar, det var jättemysigt. Vi åt god mat och firade deras bröllop, spelade mycket badminton och sen snackade vi massor och hade det riktigt mysigt. Nästa sommar har jag bestämt att jag ska åka hit igen :) 
 
 
 
 
 
 
 

Radisson båt

 
 
Här är några fina bilder från när vi åkte på Radisson båten i Ryssland som går över hela deras sjö. Vi såg massor av fina byggnader och hade det jättemysigt. 
 
Nu är jag hemma och har precis packat upp mina saker :( känns så tråkigt att vara hemma. Jag hade ingen aning om att jag skulle gilla Ryssland så mycket , var faktiskt inte alls taggad på att åka dit för sist jag var där så var jag typ åtta år och jag föreställde mig att allt skulle vara jättetråkigt men det var faktiskt tvärt om. Staden var jättefin och vi hade ett riktigt roligt sällskap dom här dagarna:) längtar tills jag åker tillbaka!

Härlig kväll

Hej och förlåt för dålig uppdatering! För det första så har jag inte haft någon internet och för det andra så har jag helt enkelt inte haft tid att ladda över några bilder för att vi nästan inte har varit hemma. 
Här är två bilder som jag har från en riktigt mysig kväll. Vi gick runt i en park med några kompisar, sen åt vi på en riktigt god resturang och efter det så släppte vi ut en sån där cool lampa. Det kommer komma fler bilder från den här kvällen då jag har riktigt många på min kamera:) 

60 th floor


Idag har varit en lång dag med så himla mycket saker som skulle hinnas med. Först på morgonen så kom en tjej hit och vi kollade hur jag skulle fixa mitt hår imorgon och sen fick jag springa iväg och göra manikyr, när jag kom hem åkte vi ut till deras landställe, är sååå in love! Det var såå himla fint. Vi lämnade lite saker på landet och var där i någon timme och sen åkte vi in till stan igen och lämnade av mina kusiner på ett jättefint hotell som hon ska bo på eftersom hennes blivande man inte får se henne innan bröllopet ;) hennes rum var på 60 onde våningen och det var jättefin utsikt över hela Moskva. Nu ska jag duscha och alla vi ska göra oss i ordning inför den stora dagen imorgon ! 

Blake lively: inspiration




Adios


Nu har vi precis kommit hem till mina kusiner här i Ryssland. Anledningen till att vi åkte hit är för att min kusin ska gifta sig!!! Det kommer komma upp massa fina bilder lite senare i veckan:)

Görvälns slott

När jag var hos mina kusiner så åkte vi till Görvälns slott för att gå på afternoon tea men tyvärr så hade dom stängt så det får bli nästa gång:( Så vi gick runt lite där och tog bilder pch kollade. Det var jättefin utsikt .

poolparty

 
 
 

:)


Just nu är jag med mina kusiner och vi har "tjejdag" no boys allowed liksom:) vi ska äta god mat och sen ha poolparty. Jag kommer inte kunna uppdatera så mycket för jag ska sova hos mina kusiner sen men imorgon kommer alla fina bilder upp.

Fruits

En bild på min riktigt goda frulle!
Nu har jag bestämt mig för att äta nyttigt och träna resten av tiden som är kvar tills jag åker utomlands. Jag vet att jag kommer fuska lite, är västa chokladmonstret hehe men jag ska faktiskt göra mitt bästa och försöka att inte falla för grupptryck. Det är så himla jobbigt när man bestämmer sig för att vara nyttig och är med sina kompisar som just den dagen bestämmer sig för att äta pizza för det är så sjukt svårt att hålla sig borta.... Tur att frukt är så jäkla gott och nyttigt :)

Mys i stan

kom precis hem från en riktigt mysig dag med min kusin på stan. Vi gick runt och kollade i massa affärer, åt lunch och min efterlängtade frozen youhurt :)) och sen satt vi vid bryggan och pratade. Jag fick med mig en tröja från Odd Molly på halva priset vilket var riktigt nirr. Nu var ju tanken att jag skulle träna men det verkar som att jag hoppar det hehe.

Igår

 
Klänning- Abercrombie& fitch // skor- LV // väska - Armani 

mot stan

Nu ska jag åka in till stan med min kusin och kolla runt lite i affärer, snacka och säkert fika. Ska försöka hitta lite sommarkläder för det känns som att jag nästan inte har några ich det är ju så jäkla varmt ute. Kommer lägga upp bilder som jag tog igår lite senare för jag har verkligen bråttom nu och sen ska jag försöka ta lite bilder i stan :) haha gud vilket ointressant inlägg det här blev nu... känner att jag måste bättra mig med bloggandet.

sunday

Nu ska jag göra mig i ordning för ännu en solig dag, jag ska åka till eriksdalsbadet med min kusin och bara sola och ta det lugnt, njuta av underbara solen och hoppas på att få lite färg. På eftermiddagen kommer Niki till mig efter hennes jobb, duktig flicka som jobbar:) Sen på kvällen ska jag , Niki och några tjejer hem till Alice och ha det mysigt:) 

skärgårdslivet

 

Uppe med tuppen


Idag måste nog ha varit den tidigaste dagen jag har vaknat på hela lovet. Jag och Elin ska åka ut till skärgården och sola, äta och bara ha det mysigt. Hoppas att det blåser lite där för det känns som att jag kommer dö i den här värmen.... Men bättre det än regn.

boys who...

Killar killar killar... Ibalnd försöker jag komma på vad det är för sorts killar jag brukar falla för men det blir så himla svårt för det känns som att det är olika varje gång. Alla som känner mig tror jag vet hur min "drömkille" ska se ut, det är klart att jag gillar snygga killar och skulle ljuga ifall jag sa att jag inte gjorde men insidan är så himla mycket viktigare. En kille med bra personlighet blir så himla mycket mer attraktiv. Det jag tycker är attraktivt på killar är manlighet, han ska hålla upp dörren, ge komplimanger, bete sig moget. Är så himla trött på omogna killar! men det kommer nog med åren. Jag älskar charmiga killar som får mig att skratta och som man kan ha en konversation med i flera timmar utan att det blir stelt. Killar som är väluppfostrade och artiga, sen får han inte vara någon toffel haha, tycker det är så himla oattraktivt och tröttnar på sånna väldigt snabbt. Han ska dessutom ha en bra klädstil, fint hår och leendet, ja det spelar stor roll. Är sååå himla svag för killar med fin leende. Om jag skulle försöka förknippa min "drömkille" med en person så skulle det nog vara Chace Craword eller Ed westwick.
 

Igår

Här är lite bilder från min mysiga dag igår, spenderade den med världens underbaraste tjejer och sen massa annat folk på kvällen. Jag, klara och niki cyklade hem till mig och åt grillad mat, såå himla gott. Sen drog vi vidare till niki och sen var vi hos en kille. Hade iallafall en supermysig kväll och nu är jag helt slut så det blir prison break time:)

Endless love

Igår kollade jag på världens bästa film. Eller okej nu kanske jag överdriver men den var verkligen riktigt bra tycker jag eftersom romantiska filmer är min favorit. Filmen handlar om en tjej och en kille som blir kära i varandra, det kommer lite förhinder och deras bakrunder är väldigt olika. Jag är ganska dålig på att förklara men jag tipsar er verkligen om att kolla på den. 
Hur söta? 

 

Favoriter

Rayban är helt klart mina favorit solglasögon, älskar pilotbrillor tycker det är assnyggt. Dom blåa köpte jag när jag var i New York nu i vintras och är hur nöjd som helst, tycker det är snyggt för dom är litte annorlunda och "coola" om man kan säga så. Passar perfekt till sommaren då man är lite brun, synd bara att Sveriges väder suger så mina brillz kommer inte riktigt till användning just nu :(

RSS 2.0