so much fashion

Åhh vad mysigt det är att sitta hemma och kolla igenom nya modetidningar på en söndagseftermiddag. Söndagar är en sån dag då jag bara vill ta det lugnt och inte riktigt göra något . Precis en sån dag har det varit idag förutom att jag har gymmat och pluggat, men det är spnt som måste göras. Jag vaknade upp hemma hos Niki och vi käkade frulle sen drog jag hem snabbt och hämtade gymkläder och sedan vidare till gymmet, idag var faktiskt ett riktigt bra gympass (lite stolt över mig och Niki) när jag kom hem så duschade jag och sen pluggade. 
Atm: Sitter och bläddrar igenom tidningarna och tycker synd om mig själv för jag insåg att det är så mycket som jag vill ha.

Fem sätt att vinna mitt hjärta

Visa att du är intresserad och hör av dig ofta.
 
Bra humor, få mig att skratta.
 
Var snäll och omtänksam. 
 
Var INTE dryg, hatar killar som måste leka lite "coola" framför sina vänner och helt plötsligt bli dryga.
 
Skäms inte, våga vara så som du är med bara mig framför andra människor.
 
 

Fix


Jag har precis sprungit, duschat och ätit middag, det blev sushi yaaay. Nu ska jag fixa mig och sen traska vidare till Niki där jag ska sova. Jag tror att vi ska dra ut ikväll så det kommer inte bli så mycket mer uppdatering. Ni får ha en toppenkväll babes! 

City girl

 
Lite bilder som jag passade på att ta i stan med pappa.

Frulle


Här är en bild på min och Klaras supergoda frulle. 
Igår var jag med Klara, vi lagade en god middag och sen kollade vi bara på film och snackade massor. Imorse åt vi frulle och sen åkte Klara hem och jag åkte till stan med min pappa, eller aa jag är i stan nu. Vi ska köpa en ny laddare till min dator som har gått sönder för tredje gången yaaay....

dagen innan fredag

Tänk att det redan är fredag imorgon, Veckorna går så sjukt fort, det känns typ som att det egentligen borde vara onsdag imorgon. Fast det är i och försig väldigt skönt att det är helg, då får man äntligen sova ut vilket blir skönt för min del för jag har kännt mig så trött och hängig hela veckan :( Helgens planer är inte helt klara än, tar nog det lite som det kommer.

Summer


Nu är det inte alls lång tid kvar till sommaren, jag är så himla taggad men samtidigt lite rädd... Jag har väldigt höga förväntningar på den här sommaren, vill att det ska bli den bästa sommaren. 

Middag

När brorsan lagar mat så blir det lite lyx! 
Haha jag känner att jag har börjat lägga upp väldigt många matbilder på bloggen, kanske lite för många? Idag har jag som sgt varit hemma och det har i princip inte hänt något nytt sen jag uppdaterade sist så jag känner att jag inte riktigt har så mycket att skriva. Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig ganska tidigt så jag är pigg och glad i skolan :)
 
 

Lunch / Brunch

Jag stannade hemma från skolan idag så jag bestämde mig för att göra en god brunch, eller jag kanske ska kalla det lunch med tanken på att klockan snart är två... Det blev bananpannkakor som har blivit min en favorit och lite äggröra. När jag vaknade imorse mådde jag inte så bra så jag bestämde mig för att stanna hemma så att jag inte blir sjukare. Jag har hunnit med att plugga lite nu på förmiddagen och det ska jag även fortsätta med nu.

Favoritlåt


Rather be är min absoluta favoritlåt just nu. Den spelas dag och natt på min mobil. Om ni inte har hört den så borde ni ta och lyssna på den, jag fastnade för den direkt . 

Här sitter jag skönt

Idag började min dag med att jag försov mig hehe, Jag sprang upp ur sängen och fixade mig supersnabbt för att jag skulle hinna med bussen till skolan, usch vad jag hatar att stressa på morgonen, jag hann inte äta frukost heller så min mage kurrade hela förmiddagen av att jag var så hungrig. Efter skolan gick jag hem till Niki och sen drog vi vidare till stan och köpte lite saker. Vill bara meddela er om att jag och Niki tog ett stort steg i vårat liv! Vi var verkligen inte ett dugg sugna på att gymma men vi släpade iväg oss hela vägen till gymmet ändå! Yaaay applåder.

Dagen outfit

 
Boyfriendjeans- Ralph Lauren // Tröja- Michael kors // Pälsväst- Hollies // solglasögon- Ray-ban
 
 
 

Helgen

Jacka- Abercrombie // Jeans- Levis // solglasögon- Ray-ban 
Helgen: Den här helgen har jag umgåtts med massor av kompisar. I fredags hade min kompis Niki fest och igår var jag, Niki och Elin i stan. Förresten jag måste visa er ett par skitsnygga jeans som jag köpte! Det var väldigt mysigt igår, solen sken, vi snackade massor och hade lite crazy photoshot som riktiga turister haha.
Dagens planer: Jag och Niki ska dra iväg till gymmet snart. Det behövs verkligen! känner mig som en rund boll efter allt godis och sötsaker. Efter det vet jag inte riktigt vad jag hittar på, antingen så är jag bara hemma och förbereder mig inför skolan eller så träffar jag någon kompis. Hoppas att ni också har haft en trevlig helg. Se tll att njuta lite av solen nu innan det börjar snöa igen....
 

Äkta turister

 
 

Slapp


Yaaay idag är det äntligen fredag! Nu är alla NÄP i svenska avklarade också, så himla skönt, bara 15 kvar nu då..... 
Idag är en ganska slapp dag, jag har håltimme och sen ska jag åka bort och fixa ett pass så det blir inte så mycket skola för mig idag. Min outfit är också väldigt slapp, en vanlig svart tröja från Raffe och ett par jeans från abrecrombie. 

Min svaghet


Jag älskar verkligen bebisar så otroligt mycket! Det måste ju vara det sötaste som finns. Jag blir alltid så himla glad när jag ser en liten fjuttig bebis, man vill bara klämma i deras sms kinder. Bebisar är min svaghet!

I want

 
I want
 
 
Klicka på blden för att se vart allt kommer ifrån!
Här är lite saker som jag är sugen på att införskaffa mig:) Tycker verkligen att det är så sjukt snyggt med boyfriendjeans. 

Nya favoriter


Köpte dom här supersöta shortsen från zara idag, är så himla nöjd! Tror verkligen att dom kommer användas mycket i sommar. Tänk er vad snygga dom kommer vara när man är lite brun med ett snyggt linne :) 

Birthday guuuurl


Grattis Elin på födelsedagen! 
Atm: sitter och firar födelsedagsbarnet på ett mysigt café med bästa tjejerna. 

Väldigt dålig vana


Jag har en väldigt dålig vana och det är att jag alltid sparar allt till sista stunden, iallafall allt som har med skolan att göra. Jag har till exempel två prov imorgon, spanska och idrott, har jag pluggat? Nej... Jag prioriterar alltid dom "roliga" sakerna först, även fast jag har blivit mycket duktigare i skolan den senase tiden så måste jag faktiskt skärpa mig ännu mer nu den sista terminen. 
Btw: Bilden är tagen på en lektion som jag då inte heller pluggade på så mycket heheh.

sur

Vill bara säga usch och blä till att det snöar igen! jag var så himla inställd på vår, kände att alla var mycket gladare förra veckan. Jag blev typ seriöst deprimerad när jag vaknade i mångads och såg att allt var täckt med snö, fyfan vad surt det är! Kan inte moder natur bara ge oss lite värme, tycker faktiskt att vi i tråkiga gråa sverige också förtjänar lite sol! 

Baby doll

Om ni ska köpa en ny mascara så tycker jag verkligen att ni ska pröva baby doll! 
Jag köpte min första i somras och nu i helgen köpte jag en ny, det är den bästa mascaran jag har, Fransarna blir långa och den är verkligen inte klibbig. Den är verkligen lätt värd pengarna!
 

Poppy eyes

Fridolf blir alltid så himla bra på alla bilder jag tar på honom, men sen när jag och han blir fotade tillsammas så ser det bara ut som att han vill gå där ifrån haha. Lite taskigt av Fridde tycker jag. Btw så är Fridolf typ den sötaste mopsen jag har sett, alla andra är antingen för smala eller för tjocka men Fridde är liksom inte för tjock eller smal. Sen så har han nog världens sötaste ansikte!

Duktig

Idag har jag vartit riktigt duktig tycker jag. Först när jag vaknade så tränade jag lite och efter det så pluggade jag, duktig flicka  :) Nu håller jag på att fixa mig för jag ska nämligen på kalas hos min kusin som fyllde nio år förra veckan. Jag tror att jag kommer komma hem ganska sent så jag vet inte riktigt om det blir så mycket mer uppdatering men imorgon ska jag ut och ta nya bilder så ni kan kika in på bloggen då :)

Surfing


Surfing är någonting som jag tycker verkar så sjukt coolt. Jag skulle väldigt gärna vilja pröva på det, även fast jag inte tror att jag skulle kunna hålla mig uppe på brädan i mer än en sekund haha. Men det är verkligen något jag vill göra nästa gång jag åker till USA, tänk vilka exotiska bilder man kan ta :) 



Fitspo




Nya ELLE

Jag har precis sprungit och kört magövningar och yoga. Yoga är faktiskt mycket svårare än vad jag trodde, det krävs mycket konsentration. Nu ska jag kolla lite i ELLEs nya tidningn och äta min mumsiga youghurt. Sen ska jag duscha lite snabbt och åka in till stan med Elin och äta middag och kolla lite i affärer.

Sunny day

Idag var en helt underbar skoldag, Jag och Elin gjorde vårat motionsprogram på idrotten idag framför hela klassen som vi har gått och varit så homla nervösa över, det var verkligen så himla skönt att få det gjort och så fick jag dessutom ett B!! är så himla nöjd för idrott är inte riktigt mitt starka ämne. Sen så fyller även världens bästa Niki år idag, vi sjöng lite för henne och överraskade henne med en liten present. Utöver det så har vi haft håltimmar under dagen och vi slapp våran sista lektion så vi slutade halv två, huuur sköönt?

Love healthy food

Bananpannkaka: 
1 ägg 
1 banan
Mosa bananen, servera gärna med färska bär och lite kesella.
Två supergoda och även nyttiga saker som jag har ätit idag. Ifall man är sugen på godis eller något sött så kan man istället ta ich göra något gott och nyttigt tycker jag, det är minst lika gott 


Utflykt


Idag var vi på utflykt med skolan , vi åkte till ett konstmuseum på Djurgården. Vi kollade typ på olika konstverk och sånt som man gör på ett museum haha. Måste bara säga att jag älskar vädret! Man blir så himla mycket gladare när det är soligt ute, vi får hoppas att det här vädret håller och att det inte börjar snöa igen. 

Throwback- Summer

 
 

5saker

Jag äter nästan alltid förrätt och efterrätt samtidigt.
Jag saknar New York mer och mer för varje dag som går, det var så himla underbart där. 
Jag längtar tills det blir sommar! 
Jag tycker faktist att jag är ganska duktig som gymmar:)  
Jag har blivit beroende av jordgubbar och Nutella nu förtiden, det lyser seriöst typ upp min dag.



Brunch

 

Girls


Hejhej och förlåt för lite dålig uppdatering. Igår var jag med dom här fina tjejerna som ni ser uppe på bilden, vi åt middag och hade det mysigt. Klara och Alice sov även hos mig, vi vaknade för ett tag sen och nu ska vi snart laga bruch så ni kommer förhoppningsvis få se några smarriga matbilder snart. 

Inspo




Vårmorgon

Imorse drömde jag att mitt hus brann upp och när jag öppnar ögonen så lyser solen i mina ögon, fick lite smått panik där!
Åhhh vilken härlig dag det är idag, eller iallafall en härlig morgon. Nu börjar det faktiskt kännas som vår, såå mysigt. Det är så mysigt att höra fåglarna som kvittrar samtidigt som solen lyser in i rummet. Det är min första Vårdag i Sverige :) 
Idag hade jag sovmorgon, det var så himla skönt att äntligen sova ut lite. Idag är en bra dag och mitt humör är på topp:) jag hoppas att ni också har en riktigt bra dag. Juste idag kan man säga imorgon är det fredag :D

Mysmellis

Idag träffade jag Vicki efter skolan vilket var väldigt trevligt eftersom att det var riktigt längesen, hon är fortfarande lika crazy haha:) Både jag och hon har healthylife nu så vi gjorde en ganska nyttig mellis, bara liiite nutella haha. Sen satt vi typ och snackade om livet och hade det trevligt. Nu ska jag faktiskt vara duktig och plugga till mitt prov som jag har imorgon, känner typ att jag måste det hehe. 
Jag tänkte på en sak, veckorna går så freaking fort!! tänk att det bara är två dagar kvar tills det är helg:))

Två favioriter

Sheer love och Secret craving är mina två favorit VS- bodysplashes, dom luktar ganska sött men samtidigt väldigt fräscht.

I New York var man gald

Åhh för varje dag som går så längtar jag bara mer och mer tillbaka till underbara New York.
Idag har det faktiskt varit en ganska skön dag, vi hade inga jobbiga lektioner idag och ganska mycket raster:) Efter skolan så åkte jag och Niki och gymmade. Nu har jag faktiskt lite panik för jag har såå himla mycket som jag måste hinna göra ikväll, jag måste bland annat plugga till två prov som jag har imorgon och på torsdag :(

Väskan

Igår la jag upp en video på lite av min shopping från New York och flera har frågat mig hur mycket min Michael Kors väska kostade så jag tönkte svara på det. Den kostade cirka 370 dollar, vilket är ungefär 2500 kr så det var verkligen lätt värt det! här i Sverige tror jag inte att man kan hitta en sån här modell för dom pengarna.

Shoppingen från USA

Kunde inte få med allting men det här är det jag är mest nöjd över :)


Dagens

Tröja- Abercrombie&fitch // Jeans- G-star // Klocka- Marc jacobs // Armband- Michael kors 
 

Inspo


Drömmer mig bort lite...

Måndag


Godmorgon på er alla. Idag är det första skoldagen efter lovet, det skulle ju inte riktigt sitta fel med lov i en till vecka... Idag ska jag faktiskt få hem min nya säng:)) jag kommer typ kunna sova på längden och på bredden för att den är så himla stor.

Perfect little skirt

Köpte den här söta lilla kjolen inne på Zara i New York. Är inte den supersöt? jag älskar den och jag vet att den kommer användas mycket i vår. Jag har blivit en kjolmänniska känner jag, förut använde jag nästan aldrig kjol men nu tycker jag att det är assnyggt.

Hurtig

Nu är jag på väg hem från gymmet. Jag och Niki körde på ett ganska tidigt morgonpass för att det är skönare när det inte är så mycket folk där. Både jag och Niki försöker att bli lite mer fit nu till sommaren, vill liksom kunna gå runt i bikini utan att känna mig missnöjd över min kropp. Så istället för att bara sitta hemma och klaga så gör vi faktiskt något åt det:)


Nya babes

Jag älskar mina nya Nike free run! Dom är supersöta och välsigt sköna. Bästa med dom är ju helt klart att dom är rosa och kommer matcha mina nya träningskläder.

Happy birthday JB

 
Happy birthday Justin
 
 
Idag var det 20 år sedan som den här underbara personen föddes. Jag tycker sjävl att tiden har gått så himla fort. När han var ungefär 15 år så började jag gilla honom, det är liksom fem år sedan nu, tänk er att för bara två år sedan var jag en obsessed liten belieber som satt hemma och grina för att jag inte fick träffa Justin. Förra året så fick jag äntligen se honom live, jag stod ca: två meter ifrån honom, den kvällen var toppen av mitt liv. Justin är en helt vanlig tonåring som har gjort, gör och kommer göra misstag precis som alla andra. Förra året skrev Justin ut på twitter att det var hans sämsta födelsedag, det här året hoppas jag verkligen att det blir en av hans bästa för det förtjänar vekligen han! Happy birthday Biebs! 

Godmorning

Idag är jag på riktigt bra humör för jag fick äntligen sova ut. Jag har typ sovit i 10 timmar hehe. Juste jag kom på att det är en väldigt speciell dag idag, det är nämligen Justins födelsedag!! Åhhh min babe har blivit så himla stor nu, ingen liten plutt som sjunger låtar om kärlek längre. Och sen är det första Mars också, nu är det väll vår? jag längtar verkligen tills det blir lite varmare och soligare ute. Nu ska jag faktiskt åka och handla med min pappa så hinner inte skriva så mycket mer, hoppas att ni har en riktigt bra lördag.

RSS 2.0