bananpannkaka

Idag när jag vaknade så hade jag jätteont i huvet och halsen så jag stannade hemma... Så jag har typ legat och degat hela dagen. Alla hajpar över över bananpannkakor så jag tänkte också hajpa lite så jag bestömde mig för att pröva och det var faktiskt gsndks gott! Jag har hört att det är nyttigt också så det är ju ett +
 

Lyx/ Budget

1. En Barbour kostar ca: 2000-2500kr.
2. Jacka från Gina tricot kostar endast 599kr.
Haha Gina har fått in massa kläder som ser ut som alla märkeskläder typ... fast dom har ju såklart Gina märke. Jag tycker att båda jackorna är riktigt fina fast jag skulle nog helst vilja ha en Barbour jacka.

favorit reklam!

 
David Beckham är så himla sexig i den nya H&M-reklamen!

chill

Idag var det en fett chill dag i skolan! Först hade vi SO fast vi satt och fixade någon ankät och elevens val så då slapp vi själva so:n, sen var det idrott, Lunch och en No, sen var det finiot! Efter skolan åkte jag och käka och sen drog jag iväg till min träning. Haha det var en tjej som råka slå mig på min näsa så jag började blöda näsblod... 
Igår bloggade jag inte eftersom att jag var med dom här vackra tjejerna haha, vi gick först hem till Linda och käka sen fixade vi oss och drog till deras nya favoritställe och träffade deras crew haha.

Ego

Igår såg jag och Felicia filmen Ego. Jag tycker att den var jättebra för att vara en svensk film! Killen i filmen är så himla snygg. Men den handlar om en kille som vill bli sångare typ och sen en dag så går han i en skylt mitt på gatan och blir blind typ, han är en sån kille som festar mycket och håller på med tjejer och så och efter att han blir blind så kan han inte göra allt det, och det är en tjej som hjälper han med sitt vardagsliv och det blir lite haffish mellan dem haha... Jag är inte så bra på att förklara men jag tycker verkligen att ni borde kolla på den!

lördag

 
Jag vill börja med att säga föråt för att jag inte har bloggat på länge!

Men idag är det lördag och jag ska gå på bio med Felicia nu! Efter bion kanske vi är kvar lite i stan eller nått sånt. Men igår så var det både en bra och dålig dag, det dåliga va att jag råkade äte en macka med pesto och jag är ju allergisk mot nötter haha. Sen på kvällen så åkte jag och Elin och träffade två kompisar.
EN gammal bild.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0