mys

Nu ska vi kolla på skräckfilm och bara ha myskväll. Haha idag har jag bloggat rätt så mycket tycker jag och det kan ni tacka min personliga fotograf Ida för haha, nejmen jag ska fortsätta med det. Men det här blir sista inlägget för idag, imorn ska vi nog gå ut och springa igen fast inte lika tidigt den här gången. Jag har typ inte sovit ut något på lovet, bara gått upp tidigt så imorn ska jag sova ut. Puss

Vår kväll

Gå in och läs min blogg


dagens

Blus- Hollister/ Jeans- Abercrombie/ Klocka- Marc jacobs/ Armband- Guess
Foton tagna av min personliga fotograf Ida.
 

Frukost

Jag och Ida gjorde en jättemysig frukost, kände att vi förtjänade det efter att vi va så duktiga som gick ut och sprang. Vi har precis ätit klart, satt och snacka lite om allt möjligt också. Nu ska vi choklad lite och sen kanske vi ska till min farmor som kom till Sverige igår. Och bara för er information så åt min hund upp en död fluga som ramlade ner bredvid Ida hahahah.


Ut o springa

Duktiga tjejer! Ida kom till mig för 10 min sen för att vi bestämde igår att vi skulle gå ut och springa haha. Sen ska vi gå ner till Hemköp och handla frukost, känner att vi är så duktiga.


new in

Kjolar- Hollister/ Klänning- Hollister/ Flippflopps- Hollister .
Resten har jag köpt från Åhlens.
 

Vapiano

Åhh älskar verkligen vapiano!! Bästa restaurangen i Sverige lätt. Idag gick jag upp 10 över åtta för att jag skulle hinna gå ut och springa innan jag skulle åka till stan med mamma. Vi åkte till stan runt 11 och kom hem nyss haha, handlade lite saker och vi åt på vapiano.


Majito&co

Jag och mamma blev sugna på lite frozen yoghurt. Och den här va supergod


Sjuk

Gick inte till jobbet idag för jag har feber och ont i halsen... Åhh hatar att va sjuk på sommaren, det är typ det värsta som finns. Nej men typ. Aja idag ska jag typ bara ligga hemma, ska gå ut med fridolf snart och sen kolla på det nya avsnittet av pretty little liars. Men ni får ha det så kul idag! Hehe till skillnad från mig.


Run

För ett tag sen va jag och Elin ute och sprang. Det va jätteskönt tycker jag hehe man känner sig alltid så nöjd efter. Vi sprang ungefär 6 km och gick lite power walk. Men idag har det varit en vanlig dag, först jobbade jag och sen träffa jag Elin och vi laga mat och snacka och så. Nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mig,puss


Sunny monday

Gud va varmt det är ute! Iaf så skönt. Idag jobbade jag från klockan 9-16, tiden gick faktiskt ganska snabbt idag vi va mest ute. Sen när träffade jag Mina och vi åkte till mig, vi har tagit massa bilder och bara chillat. Nu ska vi gå ut med Fridolf sen ska jag springa lite och sen ska jag försöka gå och lägga mig ganska tidigt idag så jag orkar gå upp imorgon.


dagen outfit

Klänning- Manhattan Klocka- Marc by marc jacobs Armband- Guess Skor- Michael kors
 

bike

 
 

älskar farfar

Fick en Ipad mini i födelsedagspresent av världens bästa farfar. 
Blev jätteglad för jag har velat ha en ipad mini sen i vintras. Fast det kanske egentligen är lite onödigt eftersom jag redan har en Ipad men mini är sååå gullig. Är superglad!

new in

Här är lite av det jag har köpt i veckan 
Klänning: DMretro,hollister,
Blus: Hollister

Ida&Karro

Älskar dig Ida. 
Jag och Ida åkte först och solade lite haha, vi delade solarium så det blev lite lök. Sen gick vi till donken och åt glass. När vi kom hem så fotade vi lite och sen kom Elin. Snart så ska min farfar komma och vi ska grilla och så, så det är ju lite cozy.
 

Träffa Ida

Nu ska jag åka och träffa Ida. Vi ska kanske sola eftersom att Sverige levererar inte.... Nej men seriöst jag får typ ångest över att jag är blek. Efter så vet jag inte riktigt vad vi ska göra vi får se, men jag måste springa nu för att hinna med bussen puss puss


tråk

Har lite tråkigt just nu haha... Elin sov hos mig igår och vi hade det mysigt, kollade på film och så. Jag vaknade innan Elin på morgonen som vanligt då... men jag va lite gullig och fixade frukost till oss. Sen åkte vi in till stan snabbt för Elin skulle köpa smink och nu sitter jag hemma helt ensam haha. Lite tråk...
 

Ut med Fridolf

Jag är fortfarande lite sjuk så jag kunde inte jobba idag. Så jag tog lite sovmorgon, åhh va skönt det va! Jag har gått upp sju varje morgon innan. Nu ska jag gå ut på promenad med Fridolf sen ska jag äta frukost, efter det ska jag nog duscha och sen träffa Linda eller Filip tror jag.


Bekännelser

Jag är väldigt envis av mig.

Jag älskar klänningar, kan köpa hur många som helst.
Är ganska dryg på sms.

Älskaaaaar Justin Bieber, asså jag dör typ för han.
Har känt min bästa vän sen jag va 3 år.
SKA bo i USA när jag blir stor! ÄLskar verkligen USA!
HAha kommer inte på något mer just nu...

pappas dator

Sitter och tar lite bilder med pappas dator nu haha, den är sååå mycket bättre än min...
Idag ska jag och Linda inte gå till jobbet eftersom att båda vi två har ont i halsen och så, så vi kan smitta någon, barn är ju också extra känsliga så vi stannar hemma idag. Mina ska komma till mig snart och vi ska kanske åka in till DM retro affären eftersom att dom har 50% rea på allt. OMG haha! Jag vill hitta någon söt klänning som är ganska vardaglig så det ska jag leta efter. 

Vapiano

Hade det jättemysigt med mamma och pappa på vapiano. Det är min favoritresturang! Dom har verkligen sjukt god mat. Haha fast jag hamnar typ alltid i matkoma efter att jag har ätit där... Vi firade mig inte så mycket idag, vi åt bara lite snabbt på kvällen sen träffade jag Elin lite senare. Vi snackade mest och hade det mysigt. Skulle egentligen träffa mina andra kompisar också men den blev ju inte så... Aja nu ska jag iaf sova, ska upp tidigt imorn och jobba:( verkligen skönt sommarlov...


Teeey 15 år

Idag är det min födelsedag!!! Dagen började med att mina föräldrar och min bror kom in med tårta och presenter och sjöng för mig. Fick jättefina presenter är supernöjd. Sen så är det första dagen på mitt sommarjobb så jag gick till Linda och vi åkte till jobbet, jag jobbade från 9-15.30 och efter jobbet åkte jag och Linda till mig och åt tårta. Nu ska jag snart åka in till stan med mina föräldrar, vi ska gå in på NK och sen ska vi äta. Senare ikväll så tror jag att jag ska träffa några kompisar också men jag kommer inte kunna vara ute så sent eftersom att jag jobbar imorgon.


Dresses

Älskar verkligen klänningar,jag skulle verklige kunna köpa hur många klänningar dom helst om jag hade pengar haha.


sista dagen som 14åring

En bild från min förra födelsedag.

Imorgon fyller jag 15 år, yeeey längtar jättemycket. Jag hatar dagen innan man fyller år, kan man inte bara spola fram den haha, eller natten är egentligen värst för jag kan aldrig somna. Jag vet inte riktigt hur jag ska fira min födelsedag... Jag jobbar först på förmiddan men sen kanske jag träffar mina kompisar eller nått. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske träffa någon eller bara ligga och dega och kolla på gossipgirl.
 

bilder från studenten

 
 
 
 
 
 
 
 

Studenten

Idag tar min kusin Alina studenten yeeey grattis! Så jag fick gå hem tidigare från skolan. Vi städade typ bara ändå så det va ganska chill. Har kanske fullt schema idag haha... Nu ska jag åka och kolla när min kusin ska springa ut och sen ska hon åka flak typ, sen ska jag åka in till stan och köpa en klänning om jag hittar den och efter det så ska jag åka hem och byta om och sen åka till hennes mottagning. Och sen... Ska jag träffa Filip som fyller år idag så grattis till han.


Trääna

Har precis varit ute och sprungit, såå skönt att komma hem haha jag har verkligen ingen kondition nu eftersom jag inte har tränat på länge. Förut hade jag ganska bra kondition. Jaja men jag ska duscha nu och sen ska jag kolla på en film som går på tv5 som heter "jakten på lyckan" den är ganska gammal tror jag men den verkar bra.


skolavslutings klänning

Den här klänningen ska jag ha på skolavslutningen! köpte den förra veckan på DM retro. Jag tycker att den är perfekt, inte för mycket asså men ändå fin. 

utegångsförbud

bild från i torsdags.
Har suttit hemma hela dan och typ inte gort nån ting... så går det när man har utegångsförbud, får hoppas på att jag ska få gå ut snart igen. Nu ska jag typ kolla på nån film och sen duscha. Jag kommer seriöst ruttna hemma åhhh.

RSS 2.0