New year


Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år<3

bruch

Jag har typ matkoma nu!! 
Eftersom jag har varit magsjuk så har jag inte ätit så mycket den här veckan och idag var första gången som jag åt "mycket" mat. Jag känner mig så uppblåst nu... Men nu måste jag duscha och sen fixa mig får vi ska åka båt idag, Vi ska gå hemmifrån runt halv sex och jag har inte fixat något än hehe... 

magsjuk

 
Hej och förlåt för att jag inte har uppdaterat. Jag blev magsjuk igår natt, usch det är så himla hemskt! Jag vaknade mitt i natten och fick värsta spyattacken. Igår spenderade jag min dag i soffan, jag sov hela dagen, kunde knappt röra mig för jag var så himla svag i hela kroppen. Hade även ca 39 graders feber så man kan ju säga att gårdagen verkligen sög! Idag mår jag iallafall lite bättre, inte lika hög feber och jag kan faktiskt röra mig :) 

Stan

Kappa- Zara barn // Jeans- Salt // Sjal- LV // väska- LV // Skor- Primeboots 
Nu ska jag åka in till stan med mina kusiner. Dom kom från Ryssland igår och jag har inte träffat dom sen i somras så det kommer bli extramysigt.

juldagen

Nu är julen över, det alla vi har gått och längtat till nästan hela året  tog slut på bara 24 timmar. Idag vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk, det kändes som att mitt huvud skulle sprängas. Nu mår jag lite bättre men känner mig fortfarande väldigt seg, brukar det alltid vara så? Jag är typ trött på juldagen varje år även fast jag inte direkt gör så mycket på julafton... Men jag hoppas att alla ni blev glada för era julklappar och hade en riktigt bra jul. 

Christmas morning

Det var inte helt fel att vakna upp till massor av julklappar under granen. Synd att jag måste vänta tills kvällen för att få öppna dom :( Jag kommer nog inte blogga så mycket mer idag för jag måste hjälpa mamma och fixa och sen kommer våra gäster, men jag bloggar mer imorgon. Hoppas att ni får en riktigt bra jul :)

dagen innan jul

Nu håller vi på att fixa det sista innan julafton. Imorgon kommer mina kusiner hem till mig runt fem så jag kommer inte få öppna några presenter förns på kvällen :( Jag tycker fortfarande att det verkligen inte känns som att det är jul imorgon eftersom min älskade snö inte finns :(

Söndag

Nu ska jag åka in till stan och handla dom sista julklapparna. Det känns verkligen inte som att det är jul om två dagar, det sämsta måste nog vara att det inte är snö ute så man får ingen julkänsla. Jag hatar verligen när det inte är snö ute på julafton för det känns typ som höst då.

Stan


Just nu sitter jag och fikar med mamma på esspresso house. Det är så skönt att äntligen få sitta ner! Vi har gått runt och handlat julklappar i ungefär tre timmar nu, har faktiskt nästan köpt till alla nu :) 

Lite rosa

 
 
Jacka-Lindex // Linne-Hollister // Jeans-Abercrombie&Fitch // Väska- Armani // solglasögon-Rayban
 
 
 
 
 

Believe

 
 
Igår sov Felicia och Filippa hos mig, fast Felicia orkade inte vara med på bild så det blev bara bilder på mig och Filippa. Igår var vi på bio med nårgra till och sån Believe, Den var så jävla bra! Justin var så himla gullig, Jag grät typ två gånger för att Justin grät när han berättade om Avalana. Det äna som var lite jobbigt va att typ alla satt och skrek hela tiden typ.Men om ni gillar Justin bieber så borde ni verkligen gå och kolla på den på bio. 
 

Beckham family



Den här familjen är så underbar. Alla barnen är så himla söta särskilt lilla Harper. När jag blir stor skulle jag också vilja ha en sån familj, först tre pojkar och sen en liten flicka. Och att vara Beckhams fru skulle ju inte direkt sitta fel ;)

tredje advent

Idag är det tredje advent, det betyder att det är julafton om nästan en vecka!!!
Idag MÅSTE jag verkligen plugga! Jag har blivit så himla dålig på att plugga sen senaste tiden, jag gör verkligen allt för att inte plugga. Men idag så måste jag verkligen plugga för jag måste meila mina texter till min lärare senast idag! Jag skulle ta lite bilder idag också men såklart så skulle det regna... 

Candice


Åherregud vad snygg Candice är! 
Jag ligger och kollar på Victoria secret fashion show 2013, mina ögon vill inte gå bort från Candice. Hon är min favorit, hon verkar så jordnära och har ett så varmt leende, kroppen behöver jag ju inte ens kommentera... Ja det skulle ju inte sitta fel att se ut som henne.

nyårs outfit

 
new year
 
 
Jag har inte riktigt bestämt än vad jag ska ha på nyår men jag planerar att se ut ungefär såhär. En glittrig klänning och ett per klackskor. Har dock inte ens bestämt vilken färg jag vill ha på klänningen... 

Glad

Kan ni tänka er att det bara är 10 dagar kvar till julafton!!
Jag tycker verkligen att tiden går så sjukt fort. Men som vanligt så har jag sparat allt skolarbete till den sista... Jag måste skriva en engelskatext och en novell... åhh jag orkar verkligen inte plugga:( Jag ska försöka göra klart allt i helgen så jag slipper stressa nästa vecka. Men jag hoppas att ni har en trevlig helg och förlåt för min kassa uppdatering....

Bra tisdag

Idag vaknade jag helt klart på rätt sida av sängen! Jag är väldigt glad idag, vilket är väldigt bra. Igår var nog min värsta skoldag. Jag sov bara i tre timmar så ni kanske förstår att jag var väääldigt trött, sen så hade vi två prov... Aja idag har vi iallafall en väldigt skön dag, inte så jobbiga lektioner och så har vi många raster :) 

Snö

HAHA jag gillar att mitt ansikte ser helt borta ut...
Men nu börjar man äntligen på lite julkänsla! 

Felicia <3

 
 
 
 

Dagen outfit

 
 
 
 
Tröja- MQ // Jeans- American eagle// Skor- UGGs
 
 

Dör lite


Det här är nog seriöst dom snyggaste existerande killarna!

Öppethus


Idag är det måndag och en ny start på veckan. Idag har dagen vara kanska chill, efter skolan stannade jag kvar och skrev idrottsprov och efter det så åkte jag hem en snabbis och sen åkte jag till gullmarsplan för att gå på öppethus i Värmdögymnasium. Jag hade faktiskt lite för höga förväntningar om den skolan... Jag tyckte inte alls att den var så bra som jag trodde. Så den skolan kommer nog inte stå högst upp på min lista.

Första advent

Nu har vi precis pyntat klart och maten är klar så vi ska äta snart. Eftersom det är första avänt så ska vi äta lite godare mat. Nu när allt är pyntat och klart i mitt hus så blev det en väldigt mysig känsla, åhhhh snart är det julafton!

tre nya

MQ- 299:-
Zara barn- 199:-
Odd Molly- 1299:-

Godmorgon

 
 
 
Idag är det söndag och det brukar vara en ganska seg dag för mig. Jag ska plugga gansa mycket och sen typ hjälpa pappa att julpynta. Så idag står det inget speciellt på schemat.

RSS 2.0