Wave my hair in the air

Måndag igen... Asså tiden går egentligen fett fort. Snart är det höstlov sen är det jul och vi måste välja linje och gymnasium och sen är det sommar och då börjar vi gymnasiet... asså jag har sjukt mycket panik över vilket gymnasium jag vill gå och vilken linje. Men du kan vi gå tillbaka till dagen haha. Idag var en helt vanlig skoldag och nu är jag hemma och ska plugga matte, vi har matteprov på måndag och ja jag har inte kommigt så långt...

Smile

 
 

ny vinterjacka

Lite halvdåliga bilder
Idag köpte jag min nya bebis! Älskar min nya jacka. den är varm och kommer vara sååå snygg på vintern.

Abericrombie jeans

Jag har fått nåra frågor om vart dom här jeansen är i från, när jag köpte dom och vart jag köpte dom. Dom är från Abercrombie och jag köpte dom när jag var i Miami i februari eller mars så jag vet inte riktigt om just dom här finns kvar men dom har jättemånga supersnygga jeans och det bästa är att dom sittar perfekt.

mys

 

Baby doll

YSL mascara 349kr på NK
Den här mascaran köpte jag idag. Den är jättebra, fick en sån fast liten provmascara när jag köpte ett läppstift förut och ända sen dess har jag använt denna. Jag rekomenderar den verkligen.

pyjamsbyxor

Köpte världens gosigaste pyjsamsbyxor igår från H&M för endast 149kr. Dom här kommer jag helt klart hänga runt i hemma hela vintern.

Cozy





Nu ska jag sova! Så jävla cozy som ni ser på bilden 

Friday



Idag efter skolan så var jag och Elin i stan. Vi kollade runt lite i affärer och jag köpte jättemysiga pyjamasbyxor och sen så åt vi på vårt café. Nu är jag hos min farmor och farfar som ska åka till Ryssland imorgon sen ska jag och Elin ha sleepover haha.

Skola


Fredag imorgon!!! Gud va skönt med helg igen. Jag känner mig väldigt trött så jag längtar tills jag får sova ut lite. Jag var som vanligt i skolan idag som jag har varit alla dagar... Jag hann inte blogga igår för jag behövde plugga ganska mycket:( men i helgen ska jag ta bilder så det blir lite roligare uppdatering.

Skumm



Badade nyss vilket var så skönt för jag frös så himla mycket efter en hel dag i skogen. Det blev så mycket skumm när jag bada haha. Nu har jag pluggat lite och snart ska jag kolla på Hollywoodfruarna. 

Orienteringsdag


Idag var det en sån himla skön morgon, hade sovmorgon till 12.40 idag för vi hade Orienteringsdag vilket va minde roligt... Det var så himla kallt ute, jag frös typ hela tiden så nu ska jag ta ett varmt bad.

Måndag


Idag är det måndag, en ny start på veckan. Om jag skulle få välja själv så skulle jag ligga i min min säng just nu och sova, jag är så himla trött. Jag var ute med Fridolf imorse och gud va kallt det var. Det kändes nästan som vinter typ. Idag efter skolan så måste jag plugga ganska mycket så det kanske inte blir bästa uppdateringen.

iOS 7

Alla ni som har uppdaterat vad tycker ni? Jag tycker iaf att det är snyggt och bra. Första dagen tyckte jag att den va dåligt för jag va så ovarn men nu när jag har haft det några dagar så gillar jag faktiskt det.

Boyfriendjeans


Haha det har är verkligen inte boyfriend jeans! Det är min brors gamla, hittade dom Haha fast det roliga va att dom passade typ mig. Igår vad jag med Elin hela dagen vi hade jättekul och idag ska jag nog vara hemma och ta det lugnt, jag är ganska trött. Vaknade halv 12 även fast jag inte ens la mig sent... 

Frågor och svar

Vad heter cafet) älskar din blogg förresten:)
Jag vet faktiskt inte riktigt vad det heter men det ligger i Slussen vid ett cafe som heter muggen, Tack så mycket:)
Vart finns det hollisterbutik i Stockholm? Har sett att du handlar mycket där, är det dyrt? btv älskar din blog du är så himla fin.
Tack så mycket jag blir så glad:) Ja det finns en Hollister butik i Stockholm den ligger i Gallerian, ja det är väl lite dyrare än vissa affärer men det är inte lika dyrt som märkesaffärer så jag tycker väll att det är mitt i mellan. 
Vart ligger cafet? 
Det ligger i hötorget på Drottninggatan.
Vart klipper du dig?
Jag slipper mig på Vanity Studios som ligger vid Östermalmstorg :)
Skulle bli jätteglad om du svarade på den här fråga, jag är 13 år och får 500 i månadspeng, det känns som att alla får mycket mer än mig. Är det konstigt att få så lite? Hur mycket får du? Med tanken på att du shoppar så mycket, betalar dina sake själv eller gör dina föräldrar det?
Jag tycker inta att det är alls konstigt att du får 500 kronor, eller det kanske beror på om du behöver betala dina saker själv. Det är många som till och med får mindre än dig. Mina föräldrar betalar när jag är ute och shoppar med dom men om jag shoppar med mina kompisar så får jag betala själv. Så mina pengar går typ mest på mat haha.

Godmorgon


Godmorgon allihopa, idag blev det en tidig morgon för mig... Min mormor åkte hem idag eller aa hon är på väg hem nu så jag gick upp halv nio för att säga hejdå till henne, och ända sen dess så har jag hunnit gå ut med Fridolf vilket var första gången idag på tre månader för min mormor bruka gå ut med honom och så har jag ducshat och ätit frukost. Haha jag är typ redan klar och alla andra sover säkert... Men planerna för idag är oklara, vet inte riktigt vad jag ska göra men något hittar jag nog på.

Sorry

Jag vill bara säga förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna! Jag har haft lite annat att tänka på och så har jag inte riktigt haft något intressant att skriva haha. Det är lite jobbigare att blogga på vardagar för jag har så mycket i skolan och jag gör inte så intressanta saker på vardagar så why tråka ut er med det liksom? Men nu är det helg och uppdateringen kommer vara på topp! 

Fika&bio


Nu sitter jag med Elin och klara på vårat favoritcafe, det är verkligen så hos mat här! Snart ska vi gå på bio och se familjetrippen, den verkar vara väldigt rolig så det ska bli kul. 

Awesome

Idag har varit en jävla piss dag! Jag sov bara två timmar inatt så jag är såå trött nu, eller jag är inte trött men min kropp är typ trött om ni fattar... så jag ska nog gå och lägga mig ganska tidigt. Efter mitt utvecklingssamtal kom Felicia hem till mig. Idag är jag inte riktigt på blogghumör så ni får ursäkta mig.

Studiedag

Idag har jag studiedag igen, såå skönt. Jag har utvecklingssamtal om ungefär tre timmar annars ska jag bara vara hemma hela dagen typ...

Bättre bilder på håret

 

Hair

Före:
 Efter:
 Man ser inte så mycket skillnad på bilderna för att det va så stark ljus, jag har lite mörkare hår nu än på bilden. Jag är iallafall supernöjd, tyckte att det va ganska kul med lite förändring för jag har alltid haft ljusbrunthår. Jag klippte mig också ungefär två centimeter, det känns som att mitt hår är mycket kortare nu men det känns även såå fräcsht.


 
 

Frisör



Idag gick jag upp ganska tidigt för att jag hade tid hos frisören klockan 10. Det tog kanske två timmar för jag klippte mig och slingade håret mörkare, bilder på resultaten kommer upp sen. Efter det så träffade jag Elin och Josefin som va i stan och vi åkte till Slussen och åt en jättegod kladdkaka på ett café. Nu har jag precis kommit hem och ska ta lite bilder så ni får se min nya hårfär :)

Everybody has a dark side

Låten darkside med Zara larsson är så jävla bra! lyssna på den

City where dreams come true



Vilken dröm det skulle få vara att åka till New York! Man har sett den staden i massor av filmen sett bilder och hört hur amazing staden är och att det är bästa stället dom har varit på. Tänk att ta en morgonpromenad i central park och sen ta en fika på mangolia bakery. Åhhh jag vill så gärna åka till NY! Fatta vilken upplevelse. En dag kommer jag nog ha turen att få åka dit, kan inte sluta längta till den dagen. Dream big

sjuk av att va sjuk

Det här är verkligen det ända bra med att vara sjuk!
åhh vad jag är trött på att vara sjuk, kanske för att jag är det typ hela tiden...
Idag ska jag bara ligga hemma och dega i soffan så jag blir lite friskare tills imorn för jag ska klippa mig, och jag hatar att klippa mig för det känns som att håret blir såå kort.

Air max

Jag köpte mina träningsskor i USA förra sommaren, det är Air max och dom är sp otroligt sköna att springa i för dom är så mjuka. Jag älskar dom för dom är så snygga ooch sköna

Måndag

 
Nu ska jag snart springa iväg till bussen så det får bliett snabbt inlägg, Jag har sovmorgon idag vilket är väldigt skönt. När jag vajnade så såg jag att det regnade och det tycker jag faktiskt är ganska mysigt för då känns det mer som vår, förra veckan va det ju jättekallt på morgonen och sen på eftermiddagen blev det jättevarmt så man visste inte vad man skulle ha på sig...

Linnet

Det är några som har frågat vart det här linnet är ifrån och det är ifrån en affär som heter Alice som ligger på Götgatan 12 vid slussen och Medborgarplatsen. 

Favoritmodeller

Candice swanepoel, Adriana lima, Miranda kerr, Cara delevinge, Erin heatherton 
Alla dom här modellerna är Victoria secret modeller och dom även mina favoritmodeller, hur snygga är inte dom? Deras kroppar är to die for! 

seg söndag

Igår kvöll kunde jag inte somna för att jag var så himla täppt i näsan åhh det va så jobbigt, sen på morgonen vaknade jag av värsta huvudvärken och så himla ont i halsen, jag känner mig så hilma svag i hela kroppen idag. Men jag orkar inte ligga hemma och dega så jag har bombat lite med alvedon och halstabletter för jag ska åka in till stan och träffa Klara och sen på kvällen så kanske jag ska åka en snabbis och hälsa på min farmor och farfar.

Dagens

 
Det här har jag på mig idag. Jag ska träffa Elin snart och vi ska åka in till stan och fika typ, efter det så vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert något. Hoppas att ni har en trevlig kväll :)

Nya

Var i stan en snabbis med min mormor och köpte dom här jättesöta linnena, Dom är sjukt söta och sitter bra så jag är nöjd :)
 

Cozy morning

 

Grönan

Dagen slutade väldigt bra! Det va tur eftersom att hela förmiddagen va skit. Men efter skolan åkte jag och Elin snabbt till Globen och sen gick vi hem till henne, sen på kvällen så åkte jag till grönan och träffade Josefin och Niki och några andra. Det var iallafall väldigt roligt och jag är mycket gladare nu.



Fredag

Tröja- Gina tricot // Jeans- Hollister 
Idag är det fredag vilket brukar vara en dag som jag är jätteglag på eftersom att det är helg men idag är verkligen ingen glad dag. Jag är på så jävla dåligt humör, är sur på allt som går att vara sur på just nu... 
Men jag ska inte smitta av mig på er så jag hoppas att ni får en trevlig fredag och så hoppas jag att min bilr bättre.
 

I Want UGGs

 
UGGs
Klicka på bilden för att se priser
Jag funderar på att köpa ett till par UGGs nu till vintern, Det är seriöst dom mysigaste skorna som finns och så är dom snygga, helt enkelt perfekta. Jag har länge velat ha dom svarta glittriga längst ner i mitten, så snygga. Men nu när jag har kollat runt lite mer så har jag hittat dom här andra också. Jag tyckr dom svarta längst upp är jättesöta. Så nu har jag lite beslutångest om vilka jag vill ha... 
 
 

Orientering


Nu har vi precis haft orientering på idrotten, det va så jävla tråkigt och jobbigt. Orientering måste nog vara det tråkigaste som finns, det kanske är för att jag inte är så bra på det? Har aldrig i hela mitt liv varit bra på det. När jag va lite kunde jag tappa bort mig i typ två timmar haha...

Run


Nu ska jag springa lite på mitt löpband och efter det ska jag bara plugga. Jag är så himla trött idag, är nog för att jag la mig ganska sent igår så idag ska jag försöka lägga mig lite tidigare. Det är så jävla skönt att vi har sovmorgon imorn! Det är precis vad jag behöver.


Fridolfs födelsedag

Idag är det lilla Fridolfs födelsedag hurra hurra hurra! Eller ska man säga stora nu? han är blir ju hela fyra år idag. Tiden har gått jättefort känns som att jag fick honom för bara 2 år sen typ, jag kommer fortfarande ihåg första dagen när han kom hem, han va sååå liten och gullig. Han va riktigt kaxig också vilket han fortfarande är hahah, nu kommer ni inte fatta vad jag menar haha... Men jag tycker att jag ska ge Fridolf lite hundgodis nu haha, det borde man ju få på sin födelsedag.
 

outfit

Det här ar ungefär dagens outfit, orkar inte ta en bra bild på den idag så ni får nöja er med en gammal bild men det är de jag har på mig idag. Tänkte att det var ett tag sen jag la upp outfit bilder så jag ska nog börja göra det igen.

smothie

Jag har precis druckit upp min jättegoda hollon och banan smothie, haha jag ville att den skulle se lite extra god ut på bild så jag la på lite skivade bananer och choklad. Fast den va nog egentligen inte lika god som på bilden haha. Nu ska jag plugga, jag har ganska mycket att göra eftersom jag var borta halva förra veckan så det är en held del som jag har missat som jag måste ta igen nu.
 
 

Lilla plutten

Jag tog massa bilder på Felicia idag, det är sjuuukt hur snygg hon blev på varje bild!! Man ba dööö...
 

Happy monday :)

Hej på er alla, har ni haft en bra dag? Jag har iallafall haft det :) Jag va typ jätteglad idag haha. Men efter skolan så träffade jag Felicia vid bussen och vi gick hem till mig, vi har ätit tagit bilder och snackat typ. Nu ska vi snart göra en video till videofyme. Innan jag går och lägger mig ska jag försöka hinna med att kolla på The OC också. Hoppas ni har en bra kväll :) 

Felicia & karro

 

peace

Imorgon är det skola och jag är såå glad som jag är på bilden över haha, nej men det har ju varit lite segt att vara hemma, man har ju längtat lite till skolan. Men å andra sidan så var det väldigt skönt att få sova lite längre. Men imorgon har vi ju som sagt läxförhör på NO:n vilket säkert inte kommer gå så bra för jag fattar verkligen INGET... hatar fysik!! Men efter skolan så ska jag träffa Felicia och sen plugga plugga plugga. Hoppas att ni har haft en bra helg och är taggade in för en ny skolvecka haha.

Träna träna

Idag är en chilldag. Idag ska jag bara plugga och så har jag tränat lite, vi har NO läxförhör imorgon som jag måste plugga till och So som jag ligger lite efter med eftersom jag har varit sjuk.... Så idag blir en plugg och träna dag :)


nytt

Vit långärmad tröja från gona och en brun kofta från H&M
Idag var jag ute för första gången på 4 dagar, det var såå skönt att komma ut och inte bara sitta hemma och kolla på film som jag har gjort dom senaste dagarna. The O-C är det jag har kollat på hela dagarna, men det har ändå inte varit tråkigt eftersom att det är så jävla bra!! jag är helt fast vid det. Så ikväll ska jag nog också kolla på det innan jag lägger mig :)

sjuk

 
Asså jag tror seriöst att sjukdommar dras till mig. Jag är alltid sjuk... Förra året va jag sjuk hela tiden så i år hoppas jag att det blir lite bättre. 
Jag sitter hemma och kollar på tv just nu eftersom att jag är sjuk, vilket jag var igår också :( det är såå segt. Jag hoppas att jag är tillräckligt frisk för att gå till skolan imorgn, så man slipper ligga hemma och bara dega. Men jag hoppas att ni har en bra dag iallafall :)

Inspo


I want

Juicy couture väska, parfym och armband // Blus och jeans från Abercrombie // Örhängen, skal och armband från marc by marc jacobs // Kofta från H&M // Sportkäder från VS // Väska från Louis vouttion!
 
Det har är lite som jag vill köpa, jag kommer såklart inte kunna köpa allt eftersom att det kostar väldigt mycket och alla affärerna finns inte i Sverige... Därför är jag väldigt sugen på att åka utomlands för att shoppa lite.
 

Plugg plugg plugg

Idag var det helt vanlig dag, först var det skola, jag va lite seg efter helgen men annars gick skoldagen bra. Efter skolan åkte jag och Elin hem till mig, vi åt, snackade och pluggade lite. Duktiga tjejer haha, men nu ska jag fortsätta plugga lite men ni får ha en jättebra måndag.


nytt

Köpte en fin stickad tröja från Hollister för endast 349 kr och ögonskuggor från NYX för bar 100kr! 

Wings

 

 

Sushi

Jag va i stan nyss med Felicia vi kollade runt lite i affärer, åt sushi och tog bilder. Det va jättelängesen vi sågs så set va kul att få träffa min lilla bebis igen. Och juste hon fyllde år igår så hon fick välja vad hon ville ha i present :)


RSS 2.0