Fredaaag

Det fick bli två halvdåliga bilder för jag har jättebrottom nu. Ska åka in till stan och möta mamma, vi ska kolla på julklappar och lite sånt. Sen direkt efter så ska jag träffa Elin och Ebba i stan och vi ska gå på bio. Äntligen ska jag få se Catching fire!

Så trött på skolan

Jag är verkligen så himla skoltrött. Den här terminen började väldigt bra och jag höjde mig i några ämnen men nu känner jag verkligen att jag inte orkar mer.Jag kan inte konsentera mig i skolan och efter skolan när jag ska plugga så somnar jag bara. November är nog en sån månad då alla är trötta, det är bara tre verckor kvar till jul och jag längtar såå sjukt mycket! Men det suger att vi har så mycket att göra i skolan och så har jag lit panik för jag vill komma in på ett bra gymnasium och då behöver jag få bra betyg...

Samir



Två mobilbilder. 
Den här veckan har jag varit väldigt dålig på att blogga... Jag har helt enkelt varit för lat för det. Men idag efter skolan så gick jag hem och kollade på Paradise hotel, hur snygg är inte Samir? Han har såå hon kropp och sen har han även så sjukt fina ögon och markerade käkben. Han har liksom dom där supersnygga ansiktsdragen som alla tjejer faller för. Fast han beter sig lite omoget tycker jag. Snart ska jag duscha och sen måste jag även plugga lite. 

godmorgon

Nu håller jag på och fixar mig för jag ska möta upp Niki vid älvsjö station och vi ska på Gymnasiemässan. Vi var där med skolan i torsdags fast vi var inte där så länge så vi hann inte riktigt kolla på allt vi ville, jag vet ungefär vilka gymnasium och så jag vill gå på men jag vill få reda på lite mer om dom. Efter det så ska jag och mamma åka iväg på tjejkväll.

läsa

Jag tänker tipsa er om att börja läsa en engelsk bok. För mig är det väldigt viktigt att läsa en bok som jag själv tycker är bra, annars kan jag verklogen inte läsa. Jag började läsa Gossip gilr på engelska, det hjälper sjukt mycket när det gäller språket även om man inte tänker på det, t.ex. förut så kunde jag kanske inte stava till vissa ord eller sätta in dom i en mening men när jag läser dom så lär jag mig. Så jag tipsar er om att ta någon bok som ni gillar och tycker är intressant och börja läsa den för det kommer hjälpa er.

Fix

Nu har jag precis ätit frukost och ska fixa det sista och sen gå och möta Elin vid bussen. Det kommer bli jobbigt för mig att gå runt så mycket idag för jag har sjukt ont i knät, men vad ska man göra liksom? får väl helt enkelt bita ihop bara.

Vill ha

 
I wan´t
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
Den här outfiten skulle inte sitta fel! synd bara att allt är så dyrt och jag måste spara mina pengar till att köpa julklappar. Men ett par mini UGGs är något som jag kanske tänker önska mig i julklapp, fast jag vet inte riktigt vilken färg än men jag vill ha färgglada iallafall.

Aj

Den hät veckan kommer bli så skön. Vi har bara en vanlig skoldag och det var idag. Imorgon ska vi på öppethus och även på onsdag, sen på torsdag ska vi på gymnasiemässan och på fredag ska vi på filmfestival. Hur skönt är inte det? Idag var det första gången som jag tränade på typ en vecka och så tur som jag har så gjorde jag illa mitt knä... Det är jättesvullet och jag kan typ inte gå, jag hoppas att det kommer gå över snart för jag vill verkligen komma igång med träningen nu.

Krull

 
 
 Nu Har jag äntligen fått min nya laddare! Min dator har varit död i typ en vecka ny, det var hemst eftersom att jag har alla bloggar som jag läser på datorn och sen så kunde jag inte föra över bilder och så. Bilderna här över tog jag med Filippa i Söndags, vi lockade håret med sugrör och det blev jättekrulligt haha so fluffy. Det var faktiskt ganska kul att ha så krulligt hår tycker jag för då kan man leka med det haha.

Avokado


Här är en bild på min goda frukost, avokadomacka med te. Idag är det fredag yaaay

Rosa


Idag är det onsdag och då har man på sig rosa :) idag när jag vaknade så var jag faktiskt ganska pigg och glad vilket är jätteskönt, jag har varit väldigt trött den här veckan. Efter skolan idag så måååste jag verkligen plugga! Jag skulle plugga igår men det slutade med one tree hill så idag får jag plugga extera mycket.

Leonardo Dicaprio

 
Leonardo dicaprio
 
Det här måste nog vara världens snyggaste skådespelare! Jag blir seiöst kär i honom när jag kollar på filmer som han är med i, säskilt Titanic och Romeo and Juliet. Han är så himla romantisk i sina filmer och jag tror att han är minst lika romantisk i verkligheten, man borde ju lära sig av sina roller. Nej men seriöst han låter Rose lägga sig på den där dörren och själv simmar han efetr henne i det iskalla vattnet och håller i hennes hand tills vattnet tar över hans kropp, han gör verkligen allt för sin älskarinna. När jag ser den scenen kommer typ niagarafallen forsande ur mina ögon. Inte bara  att han är så gullig i sina filmer utan seriöst hur snygg är inte han? Jag önskar att han fortfarande var en fäsch liten 20årig pojke som där uppe på bilderna. Varför finns bara dom perfecta killarna på film? åhhhh asså jag skulle så gärna bara vilja ligga och mysa med honom just nu. Och haha nu har ju typ skrivit en uppsats om min kärlek till Leonardo Fast jag skulle seriöst kunna skriva hur långt som helst om allt possitivt jag hittar kring honom! Nu har ni iaf sett min största manliga crush, I hope you enjoy the pics. 

Mobilblogg


Min dator är fortfarande död och vi har inte hunnit köpa en ny laddare så jag får väl mobilblogga för tillfället. Vädret idag suger och jag har väldigt ont i halsen fortfarande så idag är ingen bra dag.

död dator

åhh härlig bild ifrån Rhodos.
Uppdateringen har varit sämst för att min laddare till datorn har gott sönder så datorn har dött. Jag var hemma Torsdag och fredag på grund av det :( vet inte hur jag ska klara mig utan min dator... Nä jag skoja. Jag är faktiskt sjuk, Jag har typ halsfluss eller nått sånt tror jag för mina halsmandlar var väldigt svullna. Jag har spenderad hela dagarna framför min Ipad mini och kollat på One Tree hill, har ni sett det? Det är så sjukt bra! min lilla älsklings Nathan är såå himla gullig och snäll mot sin fru Haley och han är även så sjukt jävla snygg!! Tänk om det hade funnits sånna killar i min värld... 

Segt

Det var så hemskt att gå upp ur sängen imorse, känslan av att inte så sova hur länge man vill är ganska så hemsk. Jag lyckades försova mig idag hehe... Sen så har dagen i skolan också varit allmän seg, alla var faktiskt ganska sega inte bara jag. Det beror nog på att dom flesta inte kunde somna igår eftersom att man är van att gå och lägga sig sent nu, precis så var det för mig så idag ska jag gå och lägga mig tidigt så att jag somnar tidigare.
 
 
 
 

Stylight


Jag måste tipsa er om appen stylight. Om du gillar mode så är den perfekt för dig, man kan se nya trender, skapa en egen look och även se vart kläderna är ifrån. Där uppe ser ni min första look som jag har skapat, jag skaffade appen idag så jag har inte lärt mig så mycket om den. Följ gärna mig, jag heter karrogaber. 

Fridolf love

Lilla fridolf får s mycket kärlek av alla. Fatta va skönt att vara hund, eller iallafall skönt att vara Fridolf. Det ända han gör är att sova äta och få kärlek. Vilket lyxliv!

Holloween

Här är några bilder från igår. Kvällen blev lyckad, vi hade det jättemysigt, Vi åt, dansa, skrattade och körde även några roliga lekar. Jag tycker faktiskt att jag och Josefin gjorde ett bra jobb med att arrangera det hela. Vi  ägnade faktiskt nästan hela dag för att fixa allting. Har ni gjort något kul på Halloween?

Holloween tjejmiddag


Nu jag jag ha halloween tjejmiddag hemma hos mig med världens bästa tjejer:) jag lovar att ta bilder så ni får se imorgon

Brunch

Jag, Alice och Klara åt en supermysig bruch hemma hos mig. Det var väldigt längesen jag träffade Alice så det var jättekul att träffas igen. Vi snackade massor och skrattade även en hel del.

RSS 2.0