Middag för Klara



Känner att jag är skyldig er en ursäkt för att jag inte har bloggat på så himla länge! Förra veckan var lite hetsig och jag hade inte så mycket tid till att ta bilder men det blir skillnad den här veckan. 
I fredags spenderade jag dagen med mina favorittejer, vi hade fixat ihop en överraskningsmiddag för Klara som var jättemysig. 

Bye bye summer


Tänkte ta ett litet farväl av sommaren med ett gulligt collage. Alla som är med på bilderna och även andra har gjort min sommar så himla bra. Är så himla glad att jag har så fina vänner! Kommer verkligen sakna sommaren! 

Två fina flickor


Idag hade vi som sagt utflykt och vi spelade brännboll och dragkamp och bla bla bla... Det var väldigt kallt och tråkigt för er information. Efter det så åkte jag in till stan och fika med dom snygga tjejerna som ni ser på bilden ovan och sen köpte jag lite saker som jag visar upp i helgen:) Nu ska jag kolla på PLL och sen ska jag bara ta det lugnt.

Första dagen, check

Hola, nu tror jag att många av er undrar hur min första dag var och vad jag hade på mig:) Hade på mig ungefär det som på bilden ovan fast min nya jacka som jag nyss kom på att jag har glömt att visa upp här på bloggen hehe... Men min första dag har väl varit helt okej i stort sett. Min mentor var superbra, han är endast 24 år och verkar vara riktigt skön så det var verkligen positivt, sen så tycker jag att min klass var helt okej, har inte riktigt lärt känna några där men dom flesta verkar vara riktigt sköna. Sen så var det ju såklart lite stelt eftersom att nästan ingen känner någon och vi fick inte så mycket tid till att socialisera oss men men... imorgon ska vi på utflykt till Gärdet och spela brännboll så jag hoppas på att lära känna lite fler då.

Ladurée

Fick världens godaste macrons från Ladurée i present av min kusin när hon var i Paris, tack så mycket Sandra :) dom var så sjukt goda. Love them.

Todays

 

Fikamys


Idag har jag varit i stan med världens bästa Filippa, vi gick runt lite ich kollade i affärer, fikade och snackade massor. Btw Stampe klarade sig och han är hemma nu och mår ganska bra :)

cut ma hair

Nu ska jag åka in till stan och klippa mig :) ska bara klippa topparna så det kommer förmodligen inte bli någon större skillnad. Idag ska min kanin Stampe opereras och det är ungefär 50 % chans att han överlever så jag är kind of sad :( vi kommer få svar nån gång under eftermidagen ifall min söta Stampe klarade det, är väldigt nervös. Hehe jag är så himla känslig när det gälle döden så jag gråter faktiskt till och med lite bara av att skriva det här nu. Men efter att jag har klippt mig så ska jag träffa Niki i stan och gå runt och kolla lite.

Förr eller senare exploderar jag


För någon månad sen såg jag filmen och den är en utav mina favoriter så jag tänkte läsa boken också, har hört att den är bättre än filmen. Så nu ska jag läsa den sisådär ett halvår efter alla andra.

Nice end?


Åhh jag känner att mitt avslut på lovet suger ganska hårt... Jag är sjuk och orkar typ inte röra mig.  Sommarlovet är slut om exakt en vecka och jag vill bara ha kul och njuta lite av livet, inte vara sjuk:( jaja ska inte vara så negativ, några av mina kompisar börjar skolan imorgon haha.

Fun pic + fler svar

Haha älskar den här bilden , jag crazysnurrar och tjejen bakom står och har värsta sexy photoshoot. Lol två bilder i en.
Jag tänkte svara på några fler frågor som jag fick så att jag inte glömmer bort det senare.
 
Vet du vart någonstans i Stockholm Bikin finns eller vad affären heter?
Ja det finns i Sture gallerian i samma affär som jag köpte i Ryssland Calzedonia heter den!
 
Vilken linje ska du gå? Älskar din blogg!
Tack så mycket, blir så glad :) Jag ska gå Ekonomi 
 
Känner du någon som ska börja på samma gymnasium som dig?
Ja Niki ska börja på samma :) sen är det fler från min förra skola som ska börja där, det blir ett litet Enskede reunion haha...
 

Make it last

Det här är en utav mina favorit sminkprodukter, det är både en primer och en spray som håller sminket. Jag tycker verkligen att den fungerar! sminket håller sig hela dagen och man behöver inte pruta så himla mycket så en sån här liten flaska räcker väldigt länge. Den är från Victoria secret och jag har för mig att den var ganska billig också :) 

God morning


Klara och jag har precis vaknat och nu sitter vi och kollar på desperate housewives. Igår var vi på bio med våra tjejkompisar och såg sex tape, lot of fun. Efter det tog vi en lite promenad i Slussen och sen åkte vi hem. Idag är the plans oklara... Btw skolan börjar om typ en vecka, har paniiik! 

svar

Hej! Skulle du kunna tipsa om nån snygg väska man skulle kunna investera i som skolväska till hösten? Jag menar inget från hm, utan någon dyrare kvalitetsväska som inte blir "ute".. Är det värt att köpa "Classic q francesca" från mbmj eller finns det nån annan snygg? Svara gärna snabbt, kram! Ps. Din blogg är bäst!
 
hej först och främst tack så mycket :) Jag skulle nog tipsa om att köpa en väska som inte är för dyr som skolväska eftersom att skolböckerna sliter så himla mycket på väskan. Men typ en vanlig svart Michael kors väska tänkte jag själv köpa, den kommer nog inte bli ute och är inte heller så dyr men det tråkiga är väll att alla har den... Sen så beror det på hur mycket du skulle vilja lägga på en skolväska, jag tycker det är värt att köpa en Marc jacobs väska ifall du verkligen vill ha den :)
 
Gymnasium? Är du nervös inför det?
Jag ska börja på Thoren Buissnes school. Jag är lite nervös inför första dagen, det kommer säkert vara väldigt stelt och alla kommer gå runt och stirra på varandra men jag är nöjd med mitt val och tror att jag kommer trivas där.
 
Sjukt fin blogg!! Tänkte om du kunde göra ett inlägg om hur man vet om en kille är intresserad? Har så sjukt svårt att se sånt :/ har du någon kille du är intresserad av? Tacksam för svar! :)<3
 
Tack så mycket:) Jag orkar tyvärr inte göra ett helt inlägg om det men tänkte svara lite kort. Jag har också sjukt svårt att se när en kille är intresserad för jag tänker alltid "varför skulle han vara intresserad av just mig?" men man märker väll det när killen visar dig mer uppmärksamhet än dom andra, skriver mycket till dig och flörtar lite :) jag tycker att killar i sverige är så sjukt dåliga på att visa när dom är intresserade... 
 
Åh, vart har du köpt bikinin? Fin blogg
Jag köpte min bikini när jag var i Ryssland inne på Calzedonia, den finns i Sverige. 
 

Turkiet 2014

 
Vet inte ens vart jag ska börja, den här veckan har varit så himla underbar! Jag och Niki hade det skitkul i Turkiet. Sol, bad, god mat och massa sygga killar :) Saknar redan att gå upp på morgonen och klättra över våran ballkong och redan vara på stranden, att åka på dom grymma vågorna, ramla av madrassen och ha en hel sandstrand innanför bikinin haha. Kommer sakna alla roliga och konstiga killar som vi lärde känna där och alla kvällar. Den här resan var helt klart en utav dom bästa resorna.

Turkiet med Niki


Blue

Idag var ännu en härlig dag på våran underbara strand. Jag och Niki dog nästan idag för vågorna var enorma och drog med oss under vattnet, det slutade med att en kille alltid behövde hämta våran madrass åt oss för vi nästan drunknade haha, fast kul var det ju :) 

Beautiful beach

 
 

First day

Bilderna talar ju lite för sig själva. Vi har haft det underbart första dagen här i Alanya. Solen skiner och havet är så himla varmt och fint, idag var det extra kul att bada eftersom att vågorna var enorma :D Vi har faktiskt lyckats få lite färg idag. 
Här är bara några bilder av alla som vi tog idag, internet är så himla segt så jag orkar inte riktigt ladda upp alla just nu... Men jag ska försöka uppdatera så gott jag kan.

Bye bye


Hejdå Sverige och hej Turkiet! 
Nu åker jag ich Niki till turkland, kommer bli så jävla bäst :D

Wedding


RSS 2.0