Svar

Vart köper du dina A&F tröjor ifrån?
Jag köper dom när jag är i USA inne på deras butiker.
Vad gjorde du på alla-hjärtansdag?
Jag var med Alice och Klara, vi åt jättegod middag och hade en trevlig tjejkväll.
Hej fin blogg! Vart köpte du din Louis Vuitton väska & vad var priset? kram!!
Hej tack så mycket:) Jag fick den av mina föräldrar men jag vet att dom köpte den inne på Louis Vuitton butiken på östermalm, priset vet jag inte exakt men något med 6000 har jag för mig.
Vart har du köpt dina jeans?
Jag köpte dom inne på Levis i New York.
Har du shoppat mycket i New York? Isåfall kan du visa vad du har köpt sen?
Jag har shoppat ganska mycket och ja jag kanske kan visa en del saker sen, tog en bild på det förut men fick inte riktigt med allt, kanske kan lägga upp den ändå:)
Gud vilken fin väska. Vart kommer den ifrån? :)
Tack så mycket:) jag älskar den! såå söt! Den är från Juicy Couture.
 

 
 

Fika med A


Här är en bild på min supersöta fikadejt A (även känd som Alice) jag mötte upp henne i Farsta och vi tog en snabb fika och pratade lite om livet. Alltid lika mysigt att träffa A! Nu ska jag snart åka in till stan med E och sen vet jag inte hur kvällen blir. Anledningen till att jag skriver bara första bokstaven är för att jag vill verkligen vara lika cool som dom på Gossip girl. Ps: ni måste läsa bokstaven på engelska, låter mycket coolare.      
           XOXO / K

New York 2014


Saknar redan

Igår kväll klockan halv tio ( New York tid) gick planet hem till Stockholm, jag ville verkligen inte åka hem! Jag saknar redan allt och alla:( Jag kommer göra ett inlägg lite senare om New York, nu ska jag bara fortsätta sura.

Love Central park

Det är så himla mysigt att ta en solig morgonpromenad i Central park. Allt är så himla lugnt till skillnad från vad det är i staden, barnen leker och folk är ute med sina hundar. Haha jag såg en hund igår som hade på sig skor och jacka från Burberry, man ba "hej jag kan typ köpa fem tröjor för dom där pengarna". Jag tycker att Central park är världens mysigaste ställe, tänk er att ta en promenad här innan man går till jobbet!

Friends

Åhh vad jag älskar den  här lilla tjejen. Helt klart min favorittjej. 
Idag har vi varit med våra kompisar som bor här i New York, det har varit jättemysigt. Förra gången vi sågs( om man inte räknar igår) var exakt ett år sen när jag var i Miami, jag har saknat dom väldigt mycket! Vi möttes vid Central Park och tog en liten promenad där, sen började vi gå mot Times Square och stannade och åt på Hardrock cafe. Det sista vi gjorde var att gå till ett väldigt coolt muséum. 

Magnolia Bakery

 
 
 
Om du åker till New Yrok så måste du bara gå till Magnolia Bakery, Det är seriöst den godaste cupcaken jag har ätit i hela mitt liv! Stället är också väldigt känt från Sex and the city, det är tjejernas favoritcafé så det är också ganska coolt.

The Met steps

 
 
 
 
 
 

Rutinerade shoppare

Idag har hela dagen gått åt till att shoppa shoppa shoppa! Jag fick med mig vädigt fina saker och även min mamma. Imorgon (Ellar ideg för er) ska jag och mamma passa på att ta lite mer bilder medan det är sol. Idag var det faktiskt ganska dåligt väder, det regnade fast det gjorde ju egentligen inte så mycket eftersom att vi mest var inomhus och jag tänker ju inte klaga, det snöar ju i Sverige.

Lite från Central Park

Hät är lite bilder från underbara Central Park. Det kommer antagligen komma fler bilder där ifrån för det är så himla fint och mysigt där.

Snabbt

Nu är det formodligen ingen som läser min blogg eftersom att det är ganska sent på kvällen hos er haha... Men här är klockan faktiskt bara fyra. Vi vaknade ungefär halv åtta och gick och käkade frulle här på vårat hotell, Man får så sjukt jävla mycket mat! det är helt stört. Sen har hela dagen gått åt att kolla runt, Vi gick till Upper East Side, där gick vi till 5th avenue och Lexington avenue. Det är faktiskt ganska svårt att hitta här för allt ligger ganska utspritt. Vi tog även en mysig promenad i Central park och massor med bilder!! som kommer upp lite senare på bloggen. Jag älskar verkligen redan New York, det här är staden jag vill bo i när jag blir äldre.

Times Square


Vi landade ungefär klockan åtta lokaltid så för er i Sverige blir det klockan två på natten. Mamma var väldigt trött men jag tvingade med henne ut för jag kunde verkligen inte hålla mig från att se staden. Vi gick runt lite i närheten av vårat hotell och kom fram till Times square, allt är verkligen som i film, det lyser överallt. Man brukar säga att staden New Yorl aldrig sover och idag fick jag det bevisat, klockan är 12 på natten och affärerna är fortfarande öppna, hur sjukt?


Nu åker jag!


Nu åker jag äntligen till New York!!! Jag kommer bomba med bilder så det är bara att kolla in bloggen:)

Triangl

Åhh idag kom min nya babe som jag beställde em för cirka en vecka sen. Den är babyrosa vilket är min favoritfärg så jag äälskar den! Det kommer vara sjukt snyggt på sommaren när man är brun. 

Mysfika

När jag och Elin kom till skolan så fick vi reda på att vi har håltimme... Hatar när man har stressat sönder på morgonen och sen kommer till skolan när man egentligen kunde sova en timme till. Jag och Elin bestämde oss för att gå och  fika. Nu sitter vi här och snackar och har det mys. Tänkte bara säga förlåt för väldigt dålig uppdatering men om två dagar åker jag till NY så jag kommer bomba med bilder. 


Work it baby


Idag gynnade jag för första gången! Jag skaffade ett gymkort igår så nu blir det träna träna träna. Jag ska även försöka att börja äta lite nyttigare, inga sötsaker förutom på helger. Det kommer nog bli väldigt svårt att motstå min kära choklad men tanken på att jag är sugen på det konstant. 

I want NY

 
I want NY
 
 
Det här är inte riktigt allt jag vill ha, slängde bara ihop ett litet collage snabbt. Jag vill ungefär det här men inte exakt det som är på bilden. En sak som jag redan vet helt säcker är underkläder från Vickan, Det är sandard ju ;) Jag har sparat ganska mycket pengar, längtar sååå mycket tills jag för spendera dom på shopping.

Suris


Jag hatar typ livet just nu! Nu tänkte jag klaga lite, idag hade jag matteprov som gick skit... Jag har So prov på onsdag som jag nästan inte kan något till, jag har läxor och ligger typ jättelångt efter i spanskan... Ni kanske förstår varför jag hatar livet. Dessutom så orkar jag verkligen inte tänka på skolan just nu. Det ligger typ längst bak i hjärnan. Men jag känner att jag måste keep my shit together och plugga nu den sista terminen i grundskolan. 

New York


Om tio dagar ska jag åka till New York, kan nästan inte fatta det själv, såå sjukt!! Det har typ varit min dröm att få åka dit och nu ska jag äntligen göra det. Jag är typ beroende av Gossip girl och det utspelar sig i NY så det kommer vara så sjukt att gå till samma ställen som dom har varit på!!

Dagens

 
// Jacka- Zara // Tröja- Lexington // Jeans- Abercrombie // väska- LV //

RSS 2.0