Early morning

God morgon allesammans! Idag kommer det vara en riktigt bra dag känner jag på mig. Vaknade ganska tidigt och låg bara kvar i sängen och lyssnade på världens gosigaste spellista, nu ska jag käka frulle och läsa tidning. Sen är dagens planera att åka in till stan med Elin en snabbis och sen ska det fixas inför ikväll :) 



Så jävla glad




Morning


Godmorgon på er babes, skönt att solen lyser fram nu igen. Idag känner jag mig väldigt duktig, gick ut och sprans tidigt på morgonen och sen fixade jag en riktigt god frulle. Nu ska jag och mamma röra oss in mot stan och försöka hitta klänningar till oss. 

naglar

 
 

Dagens to do list


Fixa naglarna 
Leta efter en klänning med mamma
Göra klart sista inlämningsuppgiften 
Taco +filmmarathon med Elin :)

En tröttis

 

Sorri sorri sorri

Jag vill verkligen be om ursäkt för att jag är bajsdålig på att uppdatera just nu, men det här är sista veckan innan dom sätter betyg och jag har ca 5 uppsatser och ett prov som ska vara inlämnat imorgon ( fun life) hoppas att ni kan förlåta mig nu när jag har så bra ursäkt. Som tur är så är det sista skoldagen för den här veckan imorgon och jag kommer ha massa tid för att blogga när jag är ledig:) ska försöka ta lite bilder och hitta på något kul att skriva om. Ni får jätteärna kommentera tips på blogginlägg som ni skulle vilja läsa om, juste jag har fått måånga frågor om att göra både en vardagssminkning och lite mer festlig, det kommer! Jag har bal snart då kan jag säkert fixa ihop en video och en vardagssminkning försöker jag fixa nu i veckan:)

Lördag


Godmorgon babes ! Visst är det en riktigt härlig dag idag? Min förmiddag har jag ägnat åt att sola och gått på promenad ute i det härliga vädret. Juste jag åt vattenmelon också! Det får man absolut inte glömma haha. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen åka in till stan med pappa , vi har some business to take care of. Ikväll blir det fest hos Vicki:D härlig lördag blir det allt.

Friday


Vädret är på topp och humöret är desamma:) iaf slutar jag klockan 12 och ska hem och pressa lite i solen efter i hopp om att få lite färg. 



Watermelon

En mysig onsdag har der här varit, efter skolan fikade jag Klara och Niki sen gick vi runt och kollade lite i affärer och planerade:) när jag kom hem behövde jag äta lite vattenmelon och Fridde kände att han behövde göra desamma.

Sovmorgon


Åhh vad jag älskar att ha sovmorgon, så skönt att få sova ut lite extra. Efter skolan idag ska jag fika med Niki och Klara och sen gymma, Hahah bra blandning va? Sen på kvällen måste jag hardcore plugga matte...

NK+middag


Nu sitter jag inne på nått cafe på NK och äter en god cecarsallad. Jag och mamma letar efter en balklänning till mig, lite omöjligt bara... Idag är verkligen en bra dag för jag fick A på mitt kemiprov som jag skrev igår så jag är så himla glad.

Jag vill....

Att det ska bli sommarlov nu
Bli brun
Åka till New York igen!
Shoppa shoppa shoppa
Fylla 16 år :)
 
 

5

 
 
 

sunny

Nu håller jag på att fixa mig lite inför ikväll, jag ska på Steve angello i kungsan med några kompisar och tydligen så kommer typ hela stockholm vara där. Tänk er vad lökigt haha, nej men det ska iallafall bli riktigt trevligt. Ta vara på solen nu babes och ha en riktigt bra helg.
 

Morgon prommis


Jag mamma och Fridolf tog en härlig morgon prommis, vädret är ju så himla härligt idag:) nu ska jag faktiskt försöka få lite färg genom att pressa lite i solen, får se hur det går haha. 

Underbar fredag


Idag skrev vi vårat sista nationella prov, sååå himla skönt att det är över! Nu är det ändast 12 skoldagar kvar typ, heeeelt sick. Idag slutade jag vid tolv, vädret var helt underbart och det har varit en helt underbar fredag, dock lite för mycket mat hehe. Just nu bakar jag och Niki hallonpaj till exempel;)

New

Nu har jag äntligen fått hem min efterlängtade supersöta nya tröja :D den är jättesöt och passar perfekt om man ska på fest eller bara vill vara lite extra fin. Beställde den på Nelly för endast 250 kr.

favvo

Måste tipsa er om en sjukt bra produkt. Det är en hårolja från amika, man lägger på den på topparna på fuktigt hår. Den gör verkligen mirakel! topparna blir lena och ser inte alls slitna ut, min frisör har sagt att om jag använder den ungeär 3 gånger i veckan så kommer håret nästan inte alls kännas slitet. Ett till stort plus är att den luktar jättegott. Jag vet tyvärr inte vart den finns att köpa, jag köpte min på vanity studios, där jag klipper mig men det går säkert att komma in och köpa den där.

Före / efter


Kanske inte världens bästa bild men här ser man iallafall att det är ganska stor skillnad på mitt hår nu, det kommer bättre bilder sen också :) 

Just nu


Nu är det snart dax för mig att slinga håret. Åhh jag kommer knappt ihåg hur det känns att ha lite ljust hår, so exited 

Bra start på dagen med...


...en bättre frukost. Oj nu är jag lite sen till skolan hehe, tog lite extratid till att göra en nyttig och god frukost. Idag ska jag klippa och slinga håret, soo exited!!! Jag ska slinga lite ljusare eftersom att jag slingade håret mörkare nu på vinter för jag tycker att det är finare med mörkare hår på vintern, men nu är det snart sommar ich jag blev lite sugen på mitt ljusa hår igen:) ni får hur som helst se resultatet lite senare :)

Filmprojekt


Filip har ett filmprojekt i skolan och jag fick äran att vara med på en liten intervju haha. Vi var ett trevligt team, jag Filip och Ebba, han var faktiskt väldigt duktig och vi har faktiskt bestämt att vi ska göra ett litet kommande projekt så håll utkik.

Un poco



Helgen avslutades på ett riktigt bra sätt, jag och pappa åt supergod italiensk mat på un poco. Matkoman är på hög nivå haha, allt var så himla gott! Italiensk mat är verkligen den bästa. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen hoppa in i sängen, känns riktigt skönt att vara helt utvilad den här helgen .


Frågestund del 2

Www.karrog.blogg.se


Blue

Igår kom mina kusiner hit på kvällen och vi kollade på Eurovision vilket är en tradition i våran familj typ. Som vanligt så åt jag aldeles för mycket och har lite ångest över det nu hehe. Just nu ligger jag och väntar på att Felicia ska komma, tänkte passa på att svara på frågestunden idag också och sen på kvällen ska jag vara med min pappa:)

Baby crush


Jag har gått och blivit lite smått förälskad i lilla Flynn Bloom, är han inte helt bedårande? Jag har alltid varit lite svag för bebisar men den här lilla pojken är bara för underbar. Jag vill ha honom! Det är ju i och försig inte så konstigt att han är perfekt när han har två perfekta föräldrar haha. Åhh seriöst nu blev jag typ sugen på att ha en liten som liknar mig haha ;)



Träna träna träna


Godmorgon på er alla.  
Jag vaknade för ett tag sen och nu tänkte jag springa lite och sen ska jag förmodligen dra iväg till gymmet om inte Niki sover bort dagen. Känner att jag måste komma ikapp med träningen nu med tanken på att jag nästan inte tränade något alls förra veckan på grund av allt skolarbete... Så nu blir det hardcore.

Mysbad


Nu sitter jag här och tar ett mysigt bad. Känner att jag behöver ta han lite om mig själv efter en jobbig vecka med massor av prov. Idag hade vi vårat sista matte nationella, det var inte så farligt som jag hade förväntat mig, det ska bli så sjukt jäkla skönt att slippa matten nu för nu orkar jag verkligen inte mer. Den här helgen ska jag ägna åt att ta hand om mig själv :)

Take me away


En dag som denna vill man bara bort från kalla regniga Sverige och åkte till ett mysigt land med lite sol. 

Frågestund del 1


Sluta tidigt är alltid skönt

Idag var det en riktigt skön skoldag. Jag hade först bild sen engelska och efter det så slutade jag :D Så himla skönt med tanken på att jag har så himla mycket att göra. Nu ska jag passa på att plugga massor så jag blir klar med det mesta och sen behöver jag även repetera inför matte NÄPen imorgon, oj vad jag är nervös.

Parfymer jag använder


Det här är mina favoritparfymer. Jag änvänder dom dagligen och dom luktar supergott! Min absoluta favorit just nu är nog juicy couture noir, den längst till vänster. 

Frågestund!

Nu tänkte jag ha en liten frågestund. Så det är bara att fråga allt ni undrar över, jag kommer svara på alla frågor i en video lite senare den här veckan. Fråga på nu!

Snapshots igår


Haha matbilder är standard för min blogg nu hehe. Igår var jag i skolan på förmiddagen eftersom mim skola var lite efterbliven och var typ en av dom få i Stockholm som inte var lediga... Jag ska två NÄP i biologi igår och ett muntligt prov i matte, efter det så slutade jag. Jag, Elin och Niki åkte och åt en riktigt god lunch på vappis och froyo på den ;) sen på kvällen var jag med Niki och vi drog ut. En härlig fredag var det igår. 

RSS 2.0