god morgon

En härlig bild från imorse!

Idag är det en väldigt skön dag för vi har studiedag. Jag började min morgon med att jag vaknade vid 9.30 och gick upp och åt frulle och kollade lite på TV, efter det så sprang jag i ca 30 min på vårt löpband och nu ska jag hoppa in och ta en dusch. Sen ska jag gå hem till Elin en liten stund sen ska jag nog gå på min träning...vi får se. Och så måste jag klämma in en liten stund som jag ska plugga i mitt tighta schema haha.

25 dagar kvar...

Om 25 dagar så åker jag äntligen till Miami och Bahamas!

Längtar sjuuuukt mycket! All shoppig och sol!!! Jag ska verkligen börja spara pengar nu, man kan typ köpa tusen gånger bättre saker i USA än i Sverige. Det har jag lärt mig av egen erfarenhet haha jag har varit i USA två gånger tidigare.

Svar

Jag har känt Felicia och Filippa sen jag gick i 2an typ och vi har varit bästa vänner sen dess, jag lärde känna dom genom gymnastiken och så gick vi i samma skola när vi var små.
längst upp är Felicia och Filippa är där nere

dagen

Idag efter skolan så träffade jag Felicia på gullmars och hon följde med mig hem haha lite spontant... Men vi åt och sen tog vi lite bilder och spela in en rolig video haha, nu ska jag hem till min kusin som fyller år idag! grattis igen. När jag kommer hem ska jag försöka hinna med att plugga lite eller det beror på hur sent vi kommer.

Grattis

Idag fyller min kusin 19 år!! Grattis världens bästa kusin hoppas du får en jättebra dag!

Tränat

Har precis tränat lite och nu snackar jag på telefon med Elin... Jag ska hoppa in i duschen snart också och sen kanske jag ska plugga lite om jag hinner med det.


farsta/stan

Hej om 5 min ska jag möta Elin och vi ska åka till stan eller farsta vet inte riktigt än... Elin ska nog köpa en Gant tröja och jag ska bara följa med och sen ska vi äte i stan så det är ju mys! 
Idag var det inte lika kallt ute, så jag passade på att sätta på mig min nya pälsväst som jag köpte igår. Den är verkligen jättefin och det kommer användas mycket!

26/1

Jag vill börja med att säga förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men det va för att jag hade mycket läxor och sen så hade jag typ inte tid att plugga.
Idag har jag varit i Barkarby outlet, köpte lite saker som jag tänkte visa er lite senare! Elin ska komma till mig snart och vi ska väl göra nått trevligt... Men jag fick precis reda på enjätte tråkig sak som har hänt av min bästakompis nu så jag bloggar mer senare.

Stampe

Haha här är en väldigt gullig bild på mig och min kanin....
Det är ganska kul att jag vill köpa en pälsväst som ser ut exakt som Stampe typ haha, juste han heter ju Stampe... det är ju lite gulligt haha jag hade nog ingen insperation när jag döpte honom. Men idag har det vart  en ganska bra dag! Det var ju länge sen jag var i skolan, så det var väldigt spännande! nä jag drev men vi hade håltimme idag på svenskan, såååå skönt! så du var jag Elin, Josefin och Niki hemma hos Niki och bara snackade typ i en timme. Efter skolan så fick jag lite ont i huvet så jag gick hem och tog alvedon och sen nu så ska jag snart plugga! duktig tjej.

dagen

Här är några bilder från dagen
 Idag har jag varit med Felicia, vi chillade lite och sen så fotade vi. Jag är fortfarande lite sjuk och det är ganska jobbigt. HATAR ATT VARA SJUK! Men haha jag rensade typ min garderob idag också och Felicia fick ganska mycket kläder och andra saker av mig haha. Nu ligger jag och kollar på tv och har ont i huvet... jag får väl hoppas att jag kan gå till skolan imorgon.

cozy

Kände att jag var väldig wifey nu!
haha fett cozy jag ska basta med la familia nu! så aa vi får väl hoppas på att jag blir lite brun... nä jag drev, fan va coolt om man blev brun av att basta!!!

new in

Äntligen så har jag köpt en ny jacka! Jag har velat ha en länge nu för min förra vinterjacka var kall och inte så fin... Jag skulle egentligen köpa en Colmar eller Dolomite men dom var slut i min storlek, dom fanns bara kvar i L eller colmar fanns inte ens kvar där jag kollade... 

19 januari

Gammal bild!
Idag mår jag lite bättre, yeey nu mår jag äntligen bra! Men nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem för jag och han ska åka nån stans och typ handla eller kolla på lite saker iallafall, på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på....kanske träffa nån kompis? 

Sjuk

Åhh hatar att vara sjuk!! Jag har legat och degat hela dagen igår och hela dagen idag... Har så himla ont i huvet:( Men nu ligger jag i soffan och kollar på tv, jag har typ seriöst kollat på alla filmer som går att kolla på. Men efter skolan så ska nog Elin komma hit fast jag vet inte riktigt om hon kommer tycka att det är så kul, men yolo


drömmer mig bort...

...Asså jag vill verkligen åka utomlands NU! alla åker typ till varma länder och blir bruna medan jag är kvar i Sverige och är typ lika blek som snön... 

Up side down

Har lekt lite med min kamera! 
 

Sjuk

Gick hem från skolan typ nyss, va typ helt död... Nej men jag mådde inte så bra. Skulle aldrig orakat vara kvar i skolan till halv fyra. Nu så sitter jag och kollar på Disney channel, yeeey och så dricker jag te. Sen så ska jag plugga lite för vi har so prov imorn och no prov på fredag... Alltid lika trevligt med prov


Träning

Kom precis hem från min träning, det var första träningen på terminen och jag har typ inte tränat på tre veckor... Så det va lite jobbigt när vi körde styrka annars va det lätt. Men idag efter skolan så gick jag och Elin hem till mig och vi åt och sen spela vi FIFA, vi hann inte göra så mycket eftersom att jag hade träning så hon åkte och träffade Ida och Linda sen. Men nu ska jag springa lite, haha eftersom att jag har sämst kondition och sen ska jag väl antagligen sova för att jag är så himla trött,men vi hörs sen


new in

Jag köpte en rosa tröja från Gant, bodysplash från Victoria secret och så fick jag en glitterbodysplah av Linda, taaack! 

Haha jag tänkte att jag skulle spara pengar den här månaden men det har inte gått så bra hittills så jag har bestämt mig för att inte köpa något mer den här månaden eller bara om det är nått som jag behöver, då blir det undantag liksom annars så ska jag börja spara pengar nu.
 

Linda

Idag åkte jag till Farsta centrum och träffade Ida och Linda! Yeeey Linda är hemma nu! Hon var typ varit borta i Chile i en månad dådet va jättekul att äntligen få träffa henne idag. Linda köpte först en tröja till Ida i julklapp och sen gick vi och käka på donken hah och Linda fick öppna sina presenter, och jag fick också en present av Linda förresten. Sen så gick vi typ runt i några affärer och jag köpte faktiskt två saker, som jag visar i nästa inlägg. Nu väntar jag på min pappa som kommer hem snart och då ska vi åka till min farmor och farfar och lämna lite presenter och så. Men ha det bra!


sinister

 
Det va den här filmen vi såg igår! kolla inte på videon om du blir lättskrämd!

Jan. 12, 2013

Tjenare allt bra med er? Med mig är allt iallafall bra, igår var jag först i stan med Elin och fikade och sen på kvällen så åkte vi och kolla på bio... Asså det va den värsta filmen jag någonsin sett! Den va så himla läskig! Jag dog typ haha. Men nu ska jag snart börja fixa mig för att vi ska på restaurang med typ alla mina kusiner för att fira min farmor som typ fyllde år nyss, så det är ju trevligt... Men ha det bra!


Pinky day

Jag och Elin hade en pink-day idag i skola, vi va fett gulliga mot varandra(vi va rosa mot varandra haha) om vi inte hade haft våran pinky day så skulle dagen i skolan gått väldigt seg... Vi hade skit sega lektioner! Efter skolan så åkte Elin hem till mig och vi åt och kollade på Svenska Hollywood fruar yeeey den är ju ny sesång, haha jag skulle lätt vilja leva livet som dom gör och liksom typ inte göra nån ting och ändå va fett rik haha.


...

Yeeey pluggandet gick jättebra! Så bra så att jag somnade... Jag kände verkligen att jag inte orkade så jag gick och la mig för att jag tänkte att jag skulle vila ett tag, aa och sen somnade jag... Det va inte så bra gjort. Jag önskar att jag bara kunde fortsätta sova nu men det går inte eftersom att jag har så himla mycket att göra. Ska iallafall gå och lägga mig tidigt ikväll har jag bestämt.


Plugg

Nu ska jag sätta mig ner och försöka plugga eftersom att jag har bestämt mig för att satsa mer i skolan den här terminen... Asså jag är verkligen inte på plugghumör så jag vet inte riktigt hur det kommer gå... Men idag i skolan så hade vi en ganska chill dag, hade bara 3 lektioner så det va skönt. Men jaja nu ska jag försöka plugga!


skola imorn...

Haha sorry för dålig uppdatering idag! 
Idag har jag inte gjort något speciellt jag har typ bara chillat hemma och städat mitt rum haha, det tog typ hela min dag... Men imorn måste ju jag gå upp tidigt eftersom att det är skola, jag försökte gå upp tidigt idag sä att jag skulle vänja mig men nepp det gick inte för jag somna om... så idag ska jag försöka att gå och lägga mig tidigt. Haha varje gång jag gör det så ligger jag typ och kikar med folk hela natten. 

5 januari

Idag har jag varit i Nacka forum med Elin. Vi fikade och så köpte jag present till min mormor haha gulligt barnbarn... Nu så är mina kusiner här och snart äta, sen så kanske jag ska träffa Elin när mina kusiner går, eller vi får se vilken tid det blir.

presenter

Imorse åkte mamma och pappa och hämtade mormor i Arlanda så jag gick ut med Fridolf imorse, sen när dom kom hem så fick jag jättefina presenter av henne. EN parfym från Juicy couture och en body lotin från Juicy! blev jätteglad och jag fick även pengar av henne.

seg kväll

kvällen har verkligen varit riktigt seg... har suttit och kollat på gladiatorerna haha och nu mission impossible 3 tror jag haha, men imorn ska vi iallafall åka till arlanda och hämta upp min mormor och sen ska jag träffa Elin yeey. Juste snart börjar skolan ***** my life :( fast jag känner att jag borde satsa lite mer på skolan nu, så aa det blir väl att vara osocial och bara vara vänn med mina skolböcker... fast varje gång jag säger att jag ska satsa mer på skolan så slutar det alltid med att jag gör tvärt om, men nej nu ska det inte upprepas hah.

Stan med Ida

Idag så skrev Ida som vanligt till mig i sista minuten och frågade om jag kunde förlja med henne till stan haha jag satt och åt frukost och hon sa att jag skulle vara i gullmars om 30 min haha men såklart så hann jag för jag är grym på att passa tid haha. Vi kollade runt lite och Ida hittade äntligen en tröja i hennes storlek efter att vi typ hade sprungit runt i 10 H&M... haha sen käkade vi på donken och nu mår jag skit illa :( 

bästa filmerna från 2012

det här var dom bästa Filmerna jag såg år 2012 på bio!

Savages- Det var nog den bästa filmen av alla dom asså jag verkligen ÄLSKAR den, Blake lively spelar i den filmen och jag tycker att hon är sjukt bra. Om du inte har sett den här filmen så MÅSTE du verkligen göra det!
Paranormal activity 4- Var också bra fast som nog alla vet så är det en sräckfilm så den va ju liksom inte lika rolig att kolla på men jag tycker att 4 och 3an är dom läskigaste Paranormal filmerna.
Breaking dawn part 2- Den var också jätte bra fast man måste ju ha sett alla Twilight filmerna för att se den, men jag tycker nog att den, part 1 och Eclips är dom bästa.
Sune i grekland- Yeey haha det va den senaste filmen jag såg på bio hahah, den va så jävla rolig haha jag och Ida va typ dom ända som garvade hahah, men  ni borde faktiskt ta och kolla på den.
Hahah och det här va inte alla filmer som jag kollade på i år om ni tror det men det va dom senaste, och dom som jag kom på just nu men när jag tänker efter så va The lucky one jättebra och American pie reunion var så sjuk rolig!

1+1

kollade precis på en film som hette 1+1, den va faktiskt bra haha den handlade typ om en handikappad kille som anställde an assistent, den där assistenten va typ fett konstig han va fett G haha... men haha jag är sämst på att förlara, men den va iallafall bra!

FRIDOLF

haha lilla Fridde tog ett bad idag, kände att han värkligen behövde det för han luktade inte så gott om man säger så... Men nu är han ren och fin haha. Men idag så har jag typ inte gjort något asså verkligen inget haha, jag ska ducha nu och sen ska Filippa komma hit och sen kanske jag ska träffa Elin lite senare om jag hinner.... aja adios!

Fifa mannar!

'
haha fett ful bild! 
Men Elin kör fifa nu haha och hon är fett gullig hon förlorar mot Indien hahaha nä jag skoja hon är kung! Men vi ska gå ut med Fridde nu. Fett krim efter bolibompa ;) sen mina kära läsare så vet jag inte vad vi ska göra hahaha.

Stan&vapiano

Jag och mamma gick runt lite i stan och jag hittade två fina tröjor:) sen så åkte vi till vapiano och åt haha det va fett gott✌ Nu sitter jag med Elin och hon kör FIFA haha, jag sitter typ med min data haha.


2 januari

Nu ska jag börja fixa mig sen ska jag och mamma åka in till stan och kolla lite, vet inte om jag kommer köpa något men ifall jag gör det så kan jag lägga upp bild senare. Sen när jag kommer hem ska jag träffa mina girlsss Elin&Ida! Jag ska tvinga Elin att ta bilder idag också så det kommer förhoppningsvis komma upp bilder på oss.

RSS 2.0